Politica de confidențialitate

Ne face o deosebită plăcere faptul că sunteți interesat de compania și produsele noastre. Grupul (denumit astfel în continuare) tratează cu multă seriozitate drepturile dvs. cu privire la protecția datelor cu caracter personal și urmărește îmbunătățirea experienței dvs. de client în conformitate cu toate legile și regulamentele aplicabile în materia protecției datelor cu caracter personal.  În cele ce urmează vă prezentăm Nota de Confidențialitate, care explică modul în care sunt prelucrate datele dvs. personale.

* * * * * 

Noi suntem WHIRLPOOL ROMANIA SRL, companie înființată conform legislației române, având sediul social în Bucureşti, Sectorul 2, Str. DINU VINTILĂ, Nr. 11, Etaj 18, parte a Grupului („Whirlpool”, „Grupul”, „Grup”, „nouă”sau„noi”).  În calitatea noastră de operator de date, intenționăm să furnizăm utilizatorilor site-ului nostru internet, ai aplicațiilor noastre și/sau ai electrocasnicelor noastre care se conectează la Internet (respectiv„Site Internet”,„Aplicație”și„Dispozitive Inteligente”) și oricărei alte persoane fizice care interacționează cu noi („Utilizatori”,„dvs.”sau„vouă”), informații în legătură cu metodele de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal, în conformitate cu Regulamentul European General privind Protecția  Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 („Regulament”), precum și orice alte legi și regulamente locale aplicabile.

'Grup înseamnă grupul de entități care apartin Whirlpool.

INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM

Colectăm (1) date cu caracter personal pe care le-ați împărtășit cu noi, (2) date colectate atunci când încheiem tranzacții de vânzări și servicii cu dvs., (3) date colectate de centrele noastre de asistență telefonică, (4) date privind activitatea dvs. pe Site-ul Internet, Aplicație sau prin intermediul Dispozitivelor Inteligente și (5) informații furnizate sau colectate prin intermediul altor surse.

Noi nu colectăm categorii speciale de date cu caracter personal referitoare la dvs. (de ex. sănătate sau informații judiciare).

Pentru mai multe informații dați clic aici.

CUM FOLOSIM DATELE DVS.

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a vă furniza serviciile solicitate, inclusiv, dar fără a se limita la, a vă contacta în caz de probleme de securitate legate de electrocasnicele dvs., a vă permite să navigați pe Site-ul Internet, a utiliza Aplicația și/sau Dispozitivele Inteligente, a răspunde solicitărilor și a interacționa cu serviciile noastre, inclusiv cele oferite prin intermediul centrelor de asistență telefonică.

Numai cu acordul dvs. noi putem prelucra datele cu caracter personal pentru a vă trimite comunicări personalizate de marketing, inclusiv oferte și reduceri din partea noastră și a partenerilor noștri de încredere, precum și pentru a înregistra apelurile telefonice efectuate de dvs. către centrul nostru de asistență telefonică.

Pentru mai multe informații dați clic aici.

PE CE TEMEI FOLOSIM DATELE DVS.

Folosim datele dvs. numai în cazul în care există un temei legal legitim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi

 • să vă permită să utilizați Site-ul Internet, Aplicația și/sau Dispozitivele Inteligente și serviciile relevante, precum și să răspundă oricăror solicitări făcute de dvs.; 
 • să respecte obligațiile legale sau să protejeze interesele legitime ale Whirlpool; sau
 • consimțământul dvs.

Pentru mai multe informații dați clic aici.

PE CE PERIOADĂ SUNT STOCATE DATELE DVS.

Folosim datele dvs. cu caracter personal numai pe perioada strict necesară atingerii obiectivelor urmărite.

Pentru mai multe informații dați clic aici.

CUM PROTEJĂM DATELE DVS.

Siguranța datelor dvs. cu caracter personal este o prioritate pentru noi. În acest sens, noi am implementat măsuri administrative, tehnice și fizice corespunzătoare, orientate să protejeze datele dvs. cu caracter personal împotriva pierderii, furtului sau utilizării neautorizate, divulgării sau modificării.

Pentru mai multe informații dați clic aici.

CUI TRANSMITEM DATELE DVS.

Noi transmitem datele dvs. către (1) furnizorii de servicii, (2) companiile din cadrul Grupului și (3) autoritățile publice, atunci când legislația în vigoare o permite.

De asemenea, le transmitem partenerilor noștri comerciali pentru scopurile lor de marketing, dar numai cu acordul dvs prealabil .

Pentru mai multe informații dați clic aici.

TRANSFERUL DATELOR DVS. ÎN AFARA SEE

Este posibil ca datele dvs. să fie transferate către destinatari situați în afara Spațiului Economic European (SEE). În orice caz, ne vom asigura întotdeauna că vor fi implementate  toate garanțiile corespunzătoare și adecvate în conformitate cu Regulamentul.

Pentru mai multe informații dați clic aici.

DREPTURILE DVS.

Printre altele, aveți dreptul de a accesa, completa, actualiza, modifica și șterge datele dvs. cu caracter personal.

Pentru mai multe informații dați clic aici.

INFORMAȚII DE CONTACT

Ne puteți contacta folosind formularul de contact sau scriind o scrisoare către WHIRLPOOL ROMANIA SRL, Bucureşti, Sectorul 2, Str. DINU VINTILĂ, Nr. 11, Etaj 18.

Puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor folosind formularul de contact sau trimițându-ne un e-mail la data_protection_emea@europeanappliances.com sau prin poștă la adresa noastră de mai sus, specificând „în atenția Responsabilului cu Protecția Datelor”.

Putem modifica sau actualiza această Notă de Confidențialitate și pentru a respecta legislația aplicabilă.

1. TIPUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Whirlpool va prelucra următoarele categorii de date.

 1. Date referitoare la dvs.

Whirlpool procesează date cu caracter personal despre dvs. colectate sau furnizate prin diverse surse, inclusiv, dar fără a se limita la: 

 1. date personale furnizate de dvs. în mod direct la deschiderea unui cont și/sau înregistrarea pentru achiziționarea unui produs și/sau atunci când dvs. formulați o cerere de informații, asistență și achiziție a produselor Whirlpool la magazinul online, date de tipul prenume, nume, adresa de domiciliu, email, număr de telefon;
 2. date cu caracter personal furnizate de dvs. în mod direct sau deduse în timpul apelurilor telefonice pe care le-ați efectuat către centrele de asistență telefonică pentru clienții noștri, care pot fi înregistrate numai cu acordul dvs., inclusiv datele/orele apelurilor, informațiile de contact ale apelantului și informațiile despre comanda clientului;
 3. date cu caracter personal conținute în imagini, înregistrări audio și/sau video pe care le trimiteți sau permiteți Aplicației sau Dispozitivelor Inteligente să le capteze;
 4. date cu caracter personal furnizate de produsele sau serviciile altor părți pe care le conectați prin intermediul Aplicației sau a Dispozitivelor Inteligente.

Aceste date sunt procesate numai în măsura în care este necesară atingerea scopurilor stabilite prin această Notă de Confidențialitate. Whirlpool este obligată să anonimizeze datele cu caracter personal și să le elimine atunci când nu este necesară  prelucrarea acestora în formă identificabilă în scopuri de procesare.

 1. Datele privind Contractul

Whirlpool prelucrează date cu caracter personal despre Utilizatori atunci când cumpără produse și servicii de la Whirlpool, inclusiv numele, adresa, țara, datele de contact, cum ar fi numărul de telefon și adresa de e-mail. În plus, Whirlpool colectează date despre aparatele pe care le-ați cumpărat și/sau despre serviciile pe care le-ați comandat, inclusiv solicitări de servicii în garanție.

 1. Date de Utilizare și Navigare

Site-ul Internet, Aplicația și Dispozitivele Inteligente colectează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor din motive tehnice și funcționale. Aceste date nu sunt colectate în scopul identificării Utilizatorului, dar pot implica identificarea acestuia dacă, de exemplu, datele sunt comparate cu altele deținute de terți. Asemenea categorii de date includ: (i) adresa IP și numele domeniului calculatorului Utilizatorului; (ii) nr. de identificare, modelul și numărul de serie al Dispozitivelor Inteligente; (iii) adresa IP a routerului dvs. de acasă, atunci când conectați un Dispozitiv Inteligent la rețeaua noastră; (iv) tipul de browser și sistemul de operare utilizat; (v) locația fizică a dispozitivului dvs. sau a Dispozitivului Inteligent (așa cum se stabilește, de exemplu, folosind semnale prin satelit, turnul de telefonie mobilă și WiFi); și (vi) alte informații despre sesiunea dvs. online, cum ar fi adresele URI (Uniform Resource Identifier) ale resurselor solicitate, momentul solicitării, metoda utilizată pentru a înregistra solicitarea la server, dimensiunea fișierului primit ca răspuns, codul numeric relativ la starea răspunsului de la server, precum și alți parametrii referitori la sistemul de operare folosit de dispozitivul Utilizatorului. După ce conectați Dispozitivul dvs. Inteligent la rețeaua noastră, putem colecta automat informații de la Dispozitivul Inteligent în mod periodic, inclusiv starea (cum ar fi dacă Dispozitivul Inteligent este oprit sau pornit și detalii despre ciclul sau funcția pe care o îndeplinește), instrucțiuni care au fost introduse pe Dispozitivul Inteligent, coduri de defect sau eroare și aspecte ale mediului său care pot afecta modul în care acesta funcționează (cum ar fi tensiunea de intrare, puterea semnalului și temperatura aerului). Putem să urmărim și să colectăm date de utilizare a Aplicației, cum ar fi data și ora în care Aplicația accesează serverele noastre, ce informații au fost descărcate în Aplicație și instrucțiunile care sunt transmise către Dispozitivul Inteligent.

Datele de pe Site-ul Internet sunt procesate numai în măsura în care este necesară atingerea scopurilor stabilite prin această Notă de Confidențialitate. Aceste date pot fi, de asemenea, utilizate la stabilirea răspunderii în cazul unor posibile infracțiuni informaționale împotriva Site-ului Internet, a Aplicației și/sau a Dispozitivelor Inteligente.

Dacă preferați ca Whirlpool să nu colecteze date de la Dispozitivele dvs. Inteligente, va trebui să anulați accesul (deconectați) Dispozitivul dvs. Inteligent de la routerul dvs. wireless și să opriți butonul de conexiune wireless al dispozitivului dvs. Anularea accesului (deconectarea) Dispozitivului dvs. Inteligent va dezactiva, de asemenea, utilizarea Dispozitivului Inteligent și a Aplicației, chiar dacă contul dvs. aferent rămâne activ. Dacă doar dezactivați contul, dar nu anulați accesul (deconectați) Dispozitivul dvs. Inteligent, datele care nu includ și nu sunt asociate cu datele dvs. cu caracter personal și care nu vă identifică în mod specific, vor continua să fie transmise către Whirlpool. De asemenea, pe Site-ul nostru Internet, putem colecta date cu caracter personal prin intermediul diferitelor categorii de cookies, unde este cazul, după ce ați furnizat consimțământul dvs. activ. Pentru mai multe informații despre cookies, vă rugăm să vizitați Nota de Informare Cookie.

2. SCOPURILE PRELUCRĂRII DATELOR

Atunci când este aplicabil, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care le-am colectat sau ne-au fost furnizate în următoarele scopuri:

 1. permiterea înregistrării dvs. pe Site-ul Internet sau pe Aplicație prin deschiderea unui cont personal, înregistrarea unui produs pe Site-ul Internet și achiziționarea unui produs de pe Site-ul Internet;
 2. furnizarea serviciilor Dispozitivului Inteligent, inclusiv notificări pentru asistență și întreținere și comunicări funcționale pentru utilizarea contului dvs. sau a Dispozitivului Inteligent, inclusiv cele legate de serviciile pentru clienți și garanție;
 3. finalizarea achiziționării online a produsului și furnizarea serviciilor adiționale (asistență post-vânzare, garanție extinsă, prevenirea fraudelor, gestionarea retururilor, contactarea dvs. în cazul unei probleme legate de securitate privind electrocasnicele dvs.);
 4. livrarea la domiciliu a produselor noastre și furnizarea oricărui serviciu solicitat;
 5. organizarea reparării produsului dvs;
 6. gestionarea cererilor de informații pe care ni le trimiteți, inclusiv rezolvarea plângerilor și a comunicărilor primite prin serviciile noastre interactive de chat;
 7. participarea la o campanie promoțională cu premii /un concurs;
 8. conformitatea cu legile și regulamentele în vigoare și exercitarea propriilor noastre drepturi în fața instanțelor;
 9. transmiterea electronică (inclusiv email, SMS, MMS, înștiințări prin rețelele sociale, aplicații pe telefonul mobil) a comunicărilor de marketing personalizate referitoare la produsele și serviciile noastre. Marketingul prin e-mail se bazează pe consimțământ. Cu toate acestea, în funcție de țara în care vă aflați, anumite activități de marketing prin e-mail se pot baza pe interesul legitim al Whirlpool (abonare);
 10. contactarea în scopuri de marketing prin telefon (neautomatizat) și prin corespondență pe hârtie. O astfel de prelucrare se poate baza pe consimțământul dvs. sau pe interesul legitim al Whirlpool (în acest caz vi se acordă dreptul de a renunța);
 11. în scopul trimiterii către dvs. a comunicărilor de asistență a clienților referitoare la produsele pe care le-ați înregistrat sau de care sunteți interesat și în scopul realizării unor sondaje referitoare la satisfacerea clienților;
 12. transmiterea datelor dvs. cu caracter personal pentru comunicări de marketing personalizate partenerilor noștri de încredere, astfel cum se prevede la Secțiunea 6 de mai jos, cu acordul dvs.;
 13. desfășurarea unor activități necesare transferului de întreprindere și sucursalelor acestora, preluări, fuziuni, divizări sau alte transformări și executarea unor astfel de tranzacții;
 14. pentru formare internă, documentare și control al calității / asigurare, putem asculta apelurile telefonice înregistrate efectuate către centrele de asistență telefonică pentru clienți.

3. TEMEIURILE LEGALE ALE PRELUCRĂRII DATELOR

 1. Furnizarea datelor dvs. personale în scopurile menționate la Secțiunea 2, paragrafele a), b), c), d), e) f) și g) este necesară scopului pentru care datele au fost furnizate sau împărtășite cu noi, ceea ce include, dar fără a se limita la, înregistrarea pe Site-ul Internet, achiziționarea produselor online și folosirea serviciilor auxiliare specifice, precum și participarea la campaniile promoționale cu premii și concursuri. Temeiul legal pentru o astfel de prelucrare a datelor cu caracter personal este executarea unui contract la care sunteți parte sau îndeplinirea unei cereri făcute de dvs.; 
 2. Furnizarea datelor cu caracter personal în scopurile menționate la Secțiunea 2, alin. h) este obligatorie deoarece este necesară respectarea legislației aplicabile. Temeiul legal pentru o astfel de prelucrare a datelor cu caracter personal este respectarea unei obligații legale;
 3. Furnizarea datelor cu caracter personal în scopurile prevăzute la Secțiunea 2, alin. i), l) și n) este opțională. Cu excepția cazului în care legislația aplicabilă în țara în care vă aflați prevede altfel, fără consimțământul dvs. Whirlpool, companiile care fac parte din Grupul și/sau partenerii de încredere nu vă vor putea trimite comunicări de marketing personalizate prin mijloace automate, nici nu vor înregistra apelurile pe care le-ați efectuat către centrul de asistență telefonică pentru clienți. În orice caz, după retragerea consimțământului Utilizatorilor, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal pentru care ne bazăm pe consimțământul dvs.;
 4. Furnizarea datelor personale în scopurile menționate la Secțiunea 2, paragrafele j), k) și m) este necesară pentru realizarea intereselor legitime ale Whirlpool și ale Grupului, interese care se echilibrează în mod corespunzător cu cele ale dvs.

De asemenea, în conformitate cu legile privind protecția datelor personale, putem folosi datele dvs. electronice de contact (email) pe care le-am colectat în momentul vânzării unui produs sau serviciu, în scopul trimiterii comunicărilor de marketing referitoare la alte produse sau servicii asemănătoare. În acest caz, vă puteți opune folosirii datele dvs. electronice de contact accesând linkul „dezabonare” de pe butonul din email / SMS ori de câte ori este trimisă o comunicare de marketing personalizată; sau în conformitate cu Secțiunea 9 de mai jos din prezenta Notă de Confidențialitate. Cu excepția cazului în care legislația aplicabilă în țara în care vă aflați prevede altfel, interesul nostru legitim este temeiul legal pe care ne bazăm pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scopurile descrise în prezenta.

4. PĂSTRAREA DATELOR

Whirlpool prelucrează datele personale pe perioada necesară realizării scopurilor propuse menționate la Secțiunea 2 de mai sus. În orice caz, vor fi aplicate următoarele perioade de păstrare a datelor:

 1. datele colectate în scopurile menționate la Secțiunea 2, paragrafele a), b), c), d), e), f) și g) vor fi păstrate pe perioada strict necesară pentru a răspunde cerințelor persoanelor vizate și în conformitate cu legislația în vigoare;
 2. datele colectate în scopurile menționate la Secțiunea 2, paragraful h) vor fi păstrate pe perioada prevăzută în mod obligatoriu de dispozițiile legale în vigoare (de ex., în scopul impozitării);
 3. datele colectate în scopurile menționate la Secțiunea 2, paragrafele i) și l) vor fi păstrate pe perioada maximă stabilită de dispozițiile legale în vigoare; iar
 4. datele colectate în scopurile menționate la Secțiunea 2, paragrafele j), k) și m) vor fi păstrate pe perioada strict necesară pentru a realiza interesele comerciale ale Whirlpool.
 5. datele colectate în scopurile menționate la Secțiunea 2, paragraful n) nu vor fi păstrate mai mult de perioada stabilită de legislația aplicabilă.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că perioadele de păstrare a datelor pot varia, în funcție de legile locale aplicabile.

5. PROCEDURI DE PRELUCRARE A DATELOR

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu ajutorul Tehnologiilor Informatice și/sau pe suport de hârtie, fiind protejate de dispozitive de siguranță corespunzătoare, apte să asigure secretul și siguranța datelor cu caracter personal. În mod deosebit, Whirlpool ia toate măsurile administrative, tehnice, personale și fizice orientate să protejeze datele dvs. cu caracter personal împotriva pierderii, furtului sau utilizării neautorizate, divulgării sau modificării acestora.

6. COMUNICAREA DATELOR

Vom transmite datele dvs. cu caracter personal  partenerilor noștri de încredere, cum sunt furnizorii de garanție extinsă, care le folosesc în scopuri directe de marketing numai dacă noi v-am informat în mod expres, iar dvs. ne-ați dat acordul dvs. expres în acest sens.

Transmitem datele dvs. personale către:

 1. companii ale Grupului situate în SEE și în afara SEE, care acționează în calitate de operatori independenți;
 2. terții furnizori, selecționați cu atenție de noi, aflați în SEE și în afară, cum ar fi operatori de call center, furnizorii de servicii de evaluare a conținutului, transportatori, furnizori de servicii sau tehnicieni însărcinați cu asistența, precum și altor furnizori care lucrează pentru noi în calitate de persoane împuternicite desemnate în mod corespunzător pentru scopurile descrise în această notă; alți terți, părți în tranzacții societare cum ar fi fuziuni sau vânzări de active;
 3. furnizorul nostru de garanție extinsă Intern și General („I&G”) [Domestic & General Insurance PLC]. I&G va acționa în calitate de operator asociat (împreună cu Whirlpool) în scopul promovării și vânzării garanțiilor extinse, precum și gestionării solicitărilor de reparații în conformitate cu aceste garanții extinse. În special, I&G va prelucra datele cu caracter personal în următoarele scopuri: (i) să înregistreze și să gestioneze contul / profilul dvs., precum și garanțiile producătorilor; (ii) să promoveze, să vândă sau să administreze contracte de servicii și produse / servicii; (iii) în anumite țări, să gestioneze și să răspundă la apelurile primite de servicii pentru clienți și să actualizeze aceste date cu informații de la acești clienți; (iv) să preia și să primească date personale de la clienți pentru a efectua vânzări de contracte de servicii și să actualizeze aceste date cu informații de la clienți; (v) să gestioneze și să răspundă la reclamațiile primite ale consumatorilor (inclusiv orice litigiu); (vi) să gestioneze rezervările și furnizarea de servicii de reparații și să furnizeze consumatorilor produse de înlocuire și să corecteze și să actualizeze aceste date cu informații de la consumatori în legătură cu astfel de servicii de reparații și/sau să furnizeze produse de înlocuire și/sau să actualizeze aceste date cu caracter personal; (vii) să efectueze sondaje privind calitatea produselor și serviciilor efectuate.
 4. Terțe părți care furnizează servicii de plată electronică, în scopul gestionării plăților aferente comenzilor dvs. Din motive de claritate, Whirlpool nu prelucrează date bancare / financiare (inclusiv informații despre cardul de credit) ale Utilizatorilor, cu excepția celor strict necesare în sensul Secțiunii 2, paragraful c) (de exemplu, pentru a oferi consumatorilor o garanție extinsă).  În legătură cu o astfel de prelucrare, terții care furnizează servicii de plată electronică vor prelucra datele dvs. cu caracter personal în calitate de operatori autonomi, în conformitate cu Regulamentul (și orice alte legi și reglementări locale aplicabile) și propriile politici de confidențialitate.  Whirlpool nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune (inclusiv cele care rezultă din încălcarea Regulamentului și a oricăror alte legi aplicabile privind protecția datelor) care rezultă din prelucrarea datelor bancare / financiare ale Utilizatorilor (inclusiv informații despre cardul de credit) de către terțul în cauză care furnizează servicii de plată electronică.
 5. Pentru serviciile de distribuire, reparare și întreținere a produselor noastre, partajăm adresa Utilizatorilor noștri și datele de contact cu partenerii noștri numai atunci când este strict necesar;
 6. De asemenea, putem fi obligați să divulgăm informații cu caracter personal ca răspuns la cereri legale din partea autorităților guvernamentale, inclusiv cereri din partea agențiilor naționale de securitate sau a organelor de drept.

Astfel de terți vor prelucra datele dvs. cu caracter personal în numele nostru în calitate de persoane împuternicite desemnate în mod corespunzător (cu excepția celor detaliate la litera d)) în scopurile descrise în această notă, în conformitate cu cerințele noastre de confidențialitate și securitate a datelor și nu li se permite să folosească datele cu caracter personal pe care le primesc de la noi în orice alt scop.  

7. TRANSFERUL DE DATE ÎN AFARA SEE

Orice transfer al datelor dvs. cu caracter personal în afara SEE (atât în cadrul, cât și în afara Grupului) se efectuează pe baza următoarelor garanții adecvate, în conformitate cu Regulamentul:

 1. Atunci când Comisia Europeană a emis o decizie privind caracterul adecvat; sau
 2. au fost furnizate garanții adecvate de către sau către compania din cadrul Grupului care exportă datele dvs. cu caracter personal inclusiv, dar fără a se limita la clauze standard de protecție a datelor. Fără a aduce atingere celor de mai sus, transferul bazat pe clauze standard de protecție a datelor este prezentat de măsuri organizatorice și tehnice suplimentare, menite să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. cu caracter personal.

8. MINORI SUB VÂRSTA DE 18 ANI

Site-ul Internet, Aplicațiile noastre și Dispozitivele noastre Inteligente nu se adresează persoanelor vizate sub 18 ani, iar Whirlpool nu colectează intenționat date cu caracter personal de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

9. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În orice moment și în mod gratuit, dvs. aveți și/sau vă puteți exercita următoarele drepturi:

 1. dreptul de a fi informat în legătură cu scopurile și metodele prelucrării datelor dvs. cu caracter personal;
 2. dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal (cunoscut în mod obișnuit ca „cerere de acces la date”). Acesta vă autorizează să primiți o copie a datelor personale pe care noi le deținem;
 3. dreptul de a solicita actualizări sau rectificări ale datelor personale pe care noi le deținem. Acesta vă permite să corectați orice dată incompletă sau inexactă pe care o deținem despre dvs., chiar dacă va fi necesară verificarea exactității noilor date pe care ni le-ați furnizat;
 4. dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acesta vă autorizează să solicitați ștergerea sau eliminarea datelor dvs. personale atunci când noi nu avem un motiv valabil pentru a continua prelucrarea lor.  De asemenea, aveți dreptul să ne cereți ștergerea sau eliminarea datelor dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a vă opune prelucrării sau în cazul în care am fost obligați să eliminăm datele dvs. personale, pentru a ne conforma legilor locale. De reținut, totuși, că există situații în care nu vom putea da  curs solicitării dvs. de eliminare a datelor din motive legale, care vă vor fi notificate, dacă sunt aplicabile, în momentul solicitării;
 5. dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Acesta vă autorizează să solicitați suspendarea prelucrării datelor personale în următoarele situații: (a) dacă doriți să stabilim exactitatea datelor; (b) dacă utilizăm în mod ilegal datele, dar nu doriți ca noi să le eliminăm; (c) dacă doriți ca noi să păstrăm datele chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, pentru a stabili, exercita sau apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus la utilizarea de către noi a datelor dvs., dar este necesară verificarea existenței unor motive legale legitime de a le folosi;
 6. dreptul de a vă opune, total sau în parte, la prelucrarea datelor cu caracter personal în situația în care noi (sau terții) ne bazăm pe un interes legitim, iar dvs. vă aflați într-o situație specială și doriți să vă opuneți prelucrării pe acest temei deoarece considerați că se aduce atingere drepturilor și libertăților dvs. fundamentale. În anumite cazuri, noi putem demonstra că există motive temeinice și legitime pentru prelucrarea informațiilor, motive care prevalează asupra drepturilor și libertăților dvs.;
 7. dreptul de a revoca consimțământul la prelucrarea datelor dvs. personale în mod liber și în orice moment, inclusiv prin selectarea opțiunii de dezabonare la comunicările noastre de marketing, în situația în care prelucrarea datelor personale are la bază consimțământul dvs.;
 8. dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal către dvs. sau un alt furnizor. Vom furniza dvs. sau terților selectați de dvs., datele cu caracter personal într-un format structurat, ușor de folosit, care poate fi procesat de calculator;
 9. dreptul de a ne contacta prin email la adresa data_protection_emea@europeanappliances.com sau folosind formularul nostru de contact; și
 10. dreptul de a depune plângere în fața autorității naționale competente privind protecția datelor sau a organelor judiciare.

Dacă doriți să exercitați drepturile menționate mai sus, sau aveți orice nelămurire cu privire la informațiile pe care le deținem despre dvs., vă rugăm să ne trimiteți un mesaj e-mail la adresa data_protection_emea@europeanappliances.com sau să ne scrieți la: WHIRLPOOL ROMANIA SRL, Bucureşti, Sectorul 2, Str. DINU VINTILĂ, Nr. 11, Etaj 18, specificând „în atenția Responsabilului cu Protecția Datelor”. După caz, puteți utiliza și formularul nostru de contact.

Dacă aveți o problemă nesoluționată legată de confidențialitate sau utilizarea datelor pe care nu am gestionat-o în mod satisfăcător, aveți dreptul să contactați autoritatea națională competentă pentru protecția datelor sau autoritatea judiciară, așa cum este descris mai sus în Secțiunea 9 privind Drepturile Persoanelor Vizate.  De asemenea, puteți să contactați furnizorul nostru de servicii de soluționare a disputelor terț din SUA (gratuit) la https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

10. AMENDAMENTE ȘI ACTUALIZĂRI

Acest Formular de informare privind protecția datelor cu caracter personal este supus revizuirii în mod regulat. Este posibil să actualizăm acest Formular de informare privind protecția datelor cu caracter personal pentru a reflecta modificările aduse practicilor noastre privind protecția datelor. În cazul în care vom efectua modificări substanțiale, vă vom informa prin actualizarea acestui Formular de informare privind protecția datelor cu caracter personal anterior datei efective. Vă încurajăm să revizuiți periodic Formularul nostru de informare privind protecția datelor cu caracter personal pentru cele mai recente informații despre practicile noastre privind protecția datelor. Acest Formular de informare privind protecția datelor cu caracter personal a fost actualizat ultima dată la 02/04/2021.

TRUSTe