Do it together

Do it together

Simplifica-ți viața de zi cu zi cu un singur gest, cu tehnologiile Push&Go și Turn&Go: cu o singură apăsare sau o singură rotație, toată lumea poate participa la activitățile casnice.

Ești gata să-ți schimbi viața cu un singur gest?

Descoperă cum anume cu electrocasnicele Indesit. Soluția pentru activitățile tale casnice.

Este nevoie doar de o singură apăsare pentru a da un exemplu bun

Cu electrocasnicele noastre dotate cu funcția Push&Go, ușor de utilizat, crearea unui mediu familial mai fericit și mai sănătos, în care participarea în treburile casnice este încurajată, nu a fost nicicând atât de simplă.
Prin puterea exemplului, copiii tăi vor adopta același comportament în ceea ce privește treburile casnice, mai târziu în viața lor.

Bucurați-vă de timpul petrecut împreună

Push&Go a fost creat pentru rezultate optime, cu o efort minim – asigurând vase curate și uscate, fără a fi nevoie de prespălare, cu o singură apăsare. Interfața de utilizator modernă, intuitivă, are un buton Push&Go dedicat pentru a începe un ciclu zilnic de 85 de minute. Este atât de intuitiv încât toți membrii familiei pot ajuta la treburile casnice.

Obține prospețimea ideală printr-o simplă atingere

Funcția Push&Go restabilește temperatura ideală în ambele cavități rapid și ușor. Activează funcția înainte de a organiza alimentele, iar puterea suplimentară de răcire se va activa în ambele cavități. Astfel, alimentele sunt întotdeauna conservate optim, datorită puterii de restabilire cu până la 40% mai rapidă a temperaturii*.

*Comparativ cu Push&Go dezactivat. Test intern efectuat conform IEC 62552.

Tehnologia Push&Go

O singură apăsare de buton: este tot ce trebuie pentru a seta programul și a începe ciclul de spălare. În 45 de minute vei avea rufe curate.

*Este necesară 1 apăsare după pornirea inițială a produsului.