Do it together

Do it together

Simplifica-ți viața de zi cu zi cu un singur gest, cu tehnologiile Push&Go și Turn&Go: cu o singură apăsare sau o singură rotație, toată lumea poate participa la activitățile casnice.

Ești gata să-ți schimbi viața cu un singur gest?

Descoperă cum anume cu electrocasnicele Indesit. Soluția pentru activitățile tale casnice.

Este nevoie doar de o singură apăsare pentru a da un exemplu bun

Cu electrocasnicele noastre dotate cu funcția Push&Go, ușor de utilizat, crearea unui mediu familial mai fericit și mai sănătos, în care participarea în treburile casnice este încurajată, nu a fost nicicând atât de simplă.
Prin puterea exemplului, copiii tăi vor adopta același comportament în ceea ce privește treburile casnice, mai târziu în viața lor.

Bucurați-vă de timpul petrecut împreună

Push&Go a fost creat pentru rezultate optime, cu o efort minim – asigurând vase curate și uscate, fără a fi nevoie de prespălare, cu o singură apăsare. Interfața de utilizator modernă, intuitivă, are un buton Push&Go dedicat pentru a începe un ciclu zilnic de 85 de minute. Este atât de intuitiv încât toți membrii familiei pot ajuta la treburile casnice.

Obține prospețimea ideală printr-o simplă atingere

Funcția Push&Go restabilește temperatura ideală în ambele cavități rapid și ușor. Activează funcția înainte de a organiza alimentele în frigider sau congelator, iar puterea suplimentară de răcire se va activa în ambele cavități. Astfel, alimentele sunt întotdeauna conservate optim, datorită puterii de retabilire cu până la 40% mai rapidă a temperaturii*.

*Comparativ cu Push&Go dezactivat. Test intern efectuat conform IEC 62552.

Tehnologia Push&Go

O singură apăsare de buton: este tot ce trebuie pentru a seta programul și a începe ciclul de spălare. În 45 de minute vei avea rufe curate.

*Este necesară 1 apăsare după pornirea inițială a produsului.