Abilitatea Mamei nr. 1: Gestionarea Timpului

Managementul timpului este gestionarea vieții.
Nu sunt una dintre acele mame pe care le vezi în reviste. Părul meu nu este perfect 100% din timp. Nici machiajul meu (în rarele ocazii când îl arănjez eu ...). Sunt o mamă adevărată, cu probleme de viața reală. Din fericire, niciuna din ele nu este majoră - timp puțin și, în mod constant, doritoare de a câștiga cumva la loterie (ceea ce presupun că am putea face și cu un pic de bani în plus!). Acestea sunt, probabil, mici probleme pe care le aveți și dumneavoastră, dar acest fapt nu ar trebui să vă facă să credeți că nu sunt importante. Cred ferm în gestionarea inteligentă a timpului și a banilor. Ne-a îmbunătățit viața.
Începeți cu elementele de bază: aparatele de uz casnic. Ar trebui să fie acolo pentru a vă ajuta, nu pentru a vă încurca. După o cercetare amplă pe internet, am găsit gama eXtra de mașini de spălat vase de la Indesit. Prețul corect, caracteristicile corecte. Să luăm, de exemplu, funcția Pornire Întârziată. Cu ajutorul acesteia, puteți încărca mașina dvs. de spălat vase și puteți seta să înceapă oricând pe parcursul zilei sau pe durata nopții. Dacă există un lucru care mă deranjează, acela este o chiuvetă plină de vase murdare. Se pare că se adună acolo toată ziua, de la micul dejun la cină.

Deci, am început pur și simplu să punem vasele murdare în mașina de spălat vase, când nu este timp să le spălam manual. Facem asta după fiecare masă sau gustare.

Apoi, noaptea, în timp ce dormim cu toții, masina de spălat vase Indesit pornește și își face treaba. Trezirea într-o bucătărie ordonată și cu vase curate este minunată! În plus, economisim și bani. Dacă setăm aparatul să pornească în afara orelor de vârf, înseamnă că cheltuim mai puțin. În plus, aparatul în sine este eficient atât din punct energetic cât și hidraulic.
Pentru a rezuma: petrec mai puțin timp spălând, facturile sunt mai mici și bucătăria noastră este mai ordonată! Un pic de timp în plus și puțină economie suplimentară pot contribui, însănătoșindu-vă, îmbogățindu-vă și (mai presus de toate) făcându-vă mai fericiți. Deci rețineți: gestionarea timpului este gestionarea vieții :)