Rufe: la fel de Ușor Precum Pașii 1-2-3.

Aparatele intuitive simplifică viața.

Soția mea este un erou. E adevărat.

Are o slujbă cu normă întreagă, doi copii și o casă pe care o conduce perfect. Sigur, eu ajut, dar îmi lipsesc abilitățile de organizare pe care le are. La lucru, îmi plac să planific și să decid. Dar când vine vorba de casă ... îmi întreb soția în cea mai mare parte.

Împărtășim majoritatea sarcinilor (dacă aveți o familie, știți că există o listă nesfârșită de lucruri de făcut în fiecare zi). Dar sunt câteva de care doar ea se poate ocupa.
Unul dintre ele îl reprezintă rufele.

Din anumite motive, sunt complet pierdut atunci când este vorba de manipularea mașinii de spălat. Îmi place, mă pricep cum să repar lucruri și înțeleg cum funcționează acestea. Dar mașinile de spălat? Un mister complet pentru mine.

Sau mai degrabă - au fost. Acum, avem una nouă.

Pentru a simplifica lucrurile, am decis să găsesc o mașină nouă de spălat. Una pe care s-o folosească și soțul. Era timpul s-o schimbăm pe cea veche, oricum. După o mică căutare pe Google, am găsit gama Innex de la Indesit. A fost exact ceea ce căutam.

De ce?
Pentru că acesta este procesul de spălare în stil Innex, de la început până la sfârșit:
Încarc-o
Apăsă un buton.

Asta e. Literalmente.

Nu este nevoie să setați un program de fiecare dată când trebuie să spălați rufele, nu trebuie să vă rătăciți în display-uri sau butoane multiple. Și după 45 de minute, rufele sunt perfect curate.

Grație unui sistem inteligent numit Push & Go, pe care chiar și eu îl pot folosi.

Acum, spălarea rufelor a devenit o sarcină atât de simplă că și micul nostru băiat de zece ani a început să intervină. El vrea s-o ajute pe mama (da, e un înger).
Desigur, mașina de spălat Indesit Innex are multe programe și caracteristici (Cicl de spălare la 30 °, ciclu anti-miros, motor invertor și mult mai multe). Sunt sigură că partenerul meu va fi mai mult decât fericit să le exploreze pe toate. Sunt foarte mulțumită de caracteristica Push & Go

Mama are puțin timp în plus, mi-am învins temerile referitoare la mașina de spălat, iar fiul nostru contribuie și el. Toată lumea este câștigătoare!

Puteți afla mai multe despre gama Innex de la Indesit aici.