2 Secunde. 1 Buton. 0 Bătăi de Cap.

O vorbă de-a soțului, când vine vorba de electrocasnice: Simplu este mai bine.

Am o mărturisire de făcut. Una oarecum jenantă pentru un bărbat.

Deci: aparatele de uz casnic sunt un mister complet pentru mine.
Iată, am spus-o.

Laptopul nu se conectează? Pot rezolva asta ușor. Scurgere sub chiuveta din bucătărie? Eu sunt omul potrivit. Ai un tablou care trebuie agățat? Doar spune-mi unde. Dar când vine vorba să aleg programele și ciclurile pentru o mașină de spălat ... m-am pierdut. Chiar complet pierdut.
Asta e o problemă. Dar luând în considerare că soția mea este însărcinată cu al doilea copil, este mai mult decât o problemă. Pentru că eu trebuie să contribui, să o ajut să se concentreze asupra miracolului minunat care crește în burtică. Cu toate acestea, întotdeauna s-a întâmplat să mă aflu acolo, cu coșul de rufe în mâini, uitându-mă la mașina de spălat ca și cum ar fi o enigmă misterioasă.

Deci, am făcut ceea ce ar face orice persoană care se respectă pe sine. M-am întors la Internet.

Și am găsit exact ceea ce căutam: gama Innex de la Indesit. Câteva click-uri și puțină așteptare după, iar noua mașină de spălat era acolo în fața mea. Utilizarea a fost la fel de simplă precum pașii 1-2-3, cu funcția specială a acesteia, Push&Go.

Încarc-o, apasă un buton. Asta-i tot. Literalmente.

Nu este nevoie să setezi un program de fiecare dată când trebuie să speli rufele, să accesezi display-uri sau butoane multiple. Și după 45 de minute, rufele sunt perfect curate.
Desigur, mașina de spălat Indesit Innex are multe alte programe și caracteristici (program Eco, program Pilote, Motor inverter și multe altele). Sunt sigur că soția va fi mai mult decât fericită să le exploreze pe toate.

Eu? Sunt foarte fericit, folosind funcția Push&Go.

Și cea mai bună parte a acestui lucru este că soția mea se poate relaxa, știind că mi-am făcut bine treaba.

Poți afla mai multe despre gama Innex de la Indesit aici.