Noul Indesit Total Frigider No Frost cu Push&Go

Noul Indesit Total Frigider No Frost cu Push&Go

Putere de răcire suplimentară
pentru cumpărăturile tale săptămânale.

Cumpărăturile tale vor fi mereu proaspete.

Cumpărăturile tale vor fi mereu proaspete.

Fructe și legume, pește și carne, lapte și brânză.
Dar și, ouă, sosuri și dressing-uri. Când vine vorba de cumpărarea alimentelor pentru întreaga familie, nimic nu poate lipsi.
Acesta este motivul pentru care cumpărăturile săptămânale sunt din ce în ce mai mari, de aceea ai nevoie de la fel de multă prospețime o dată ajuns acasă.
Mulțumită noii combine frigorifice Total No Frost cu Push & Go,
Aceasta nu mai este o problemă: este nevoie doar de o apăsare pentru a răci rapid atât cavitatea frigiderului, cât și congelatorul și păstrează întotdeauna prospețimea ideală pentru fiecare ingredient. Și datorită multor alte caracteristici, pentru practic și fiabilitate maximă, noul frigider face viața în bucătărie mai ușoară ca niciodată.

Obțineți întotdeauna prospețimea ideală printr-o singură apăsare.

Obțineți întotdeauna prospețimea ideală printr-o singură apăsare.

Ingredientele proaspete sunt întotdeauna pe lista săptămânală de cumpărături, dar păstrarea lor la temperatura corespunzătoare poate fi grea, mai ales atunci când frigiderul este complet încărcat și deseori deschis, provocând creșterea temperaturii.
Acesta este motivul pentru care noua combină frigorifică Indesit Total No Frost prezintă Push&Go: o funcție inteligentă pentru a restabili temperatura ideală în întregul frigider, ușor și rapid.
Nu este nevoie decât de o singură apăsare înainte de organizarea alimentelor în frigider pentru a activa o putere de răcire suplimentară în ambele cavități și pentru a o găsi gata să păstreze fiecare ingredient datorită unei recuperări de temperatură de 40% mai rapidă*.

*Versus Push & Go Nu este activat. Test intern efectuat cu scheme de încărcare conform IEC 62552. 40 % menționat la modelul 2 MT înălțime fără compresor invertor; Alte modele pot avea rezultate diferite.
Pick&Go

O singură cutie, foarte practică.

Pick&Go

Niciun spațiu nu este neutilizat, în noul frigider Indesit cu Pick&Go:
Un recipient detașabil glisant care profită la maxim de spațiul de sub raft. Perfect pentru depozitarea setului de brânză sau mic dejun sau resturi, acesta poate fi ales din frigider și introdus în cuptorul cu microunde pentru a încălzi mâncarea, adusă la masă sau luată pentru prânzuri de birou și școală - și spălată și în mașina de spălat vase.
Datorită glisării sale orizontale, optimizează flexibilitatea, permițând cea mai bună utilizare a spațiului.

FreshSpace+

Control ușor al umidității, pentru a păstra prospețimea.

FreshSpace+

Fructele și legumele sunt o mare parte a unui frigider complet încărcat, așa că este crucial să-și păstreze prospețimea pentru a se bucura de mese sănătoase pe parcursul săptămânii. Sertarul FreshSpace+ oferă un glisor ușor de utilizat care permite setarea unei umidități mai mari pentru a stoca legume sau unul inferior pentru fructe, creând condiții ideale de umiditate pentru a le menține proaspete mai mult timp.

ExtraFresh 0°C

Extra rece pentru mâncare delicată.

ExtraFresh 0°C

Alimentele delicate au nevoie de o atenție specială.
Acest sertar special la aproximativ 0ºC* creează condițiile perfecte de stocare pentru pește, carne și alte ingrediente delicate.

*1-2°C cu setarea standard a frigiderului la 4°C/mediu, ambientală 25°C. În conformitate cu EN 62552-1/-2/-3: 2020
Ușa interioară flexibilă

Profită la maximum de spațiu vertical.

Ușa interioară flexibilă

Articolele înalte nu vor mai fi o problemă.
Datorită balcoanelor reglabile, o diapozitivă verticală simplă va face loc sticlelor și borcanului cu înălțime diferită.

Sticlă ExtraStrong

Material super rezistent pentru rafturi extrarezistente.

Sticlă ExtraStrong

Noul frigider Indesit Total No Frost are rafturi mai puternice, din sticlă groasă. Acest lucru înseamnă că rafturile pot reține până la 100 kg fără a se rupe, permițând o depozitare sigură a alimentelor și a obiectelor grele.

Total No Frost

Fără bătaie de cap.
Formarea de gheață în congelator și condensare în cavitatea frigiderului este prevenită în mod eficient datorită tehnologiei Total No Frost care garantează circulația constantă a aerului, evitând în același timp dificultățile de decongelare manuală.

Silent cooling

Eficiență maximă la un nivel scăzut de zgomot
Noul frigider Indesit Total No Frost cu Push&Go este foarte silențios, datorită componentelor de înaltă calitate și unui compresor de inverter modern, prezent la unele modele. Datorită acestor caracteristici, frigiderul funcționează la fel de tăcut ca 37 dBA.

15 ani garanție*

Fiabilitate și ...
Performanțele de lungă durată sunt întotdeauna garantate de garanția de 15 ani a compresorului, ceea ce face ca noul frigider Indesit să fie și mai fiabil.

*Tot ce trebuie este să înregistrați frigiderul, online sau apelând la numărul dedicat.

Un nou aliat de încredere pentru organizarea fiecărui tip de cumpărături alimentare

Noul frigider Indesit Total No Frost are un design nou.