Verifică coșul de rufe

Verifică coșul de rufe

cu noua mașină de spălat Indesit New MyTime.

1 ... 2 ... 3 ... Coșul este gol!

1 ... 2 ... 3 ... Coșul este gol!

O mulțime de tricouri, pantaloni și fuste, și multă lenjerie. Când coșul tău de rufe este mai mult decât plin și nu ai suficient timp, un ciclu rapid nu este suficient. Dar cu noua mașină de spălat Indesit New MyTime, este foarte ușor de gestionat.
Mas com a nova Máquina de Lavar Roupa Indesit ao seu lado, é fácil manter o controlo.

Mixte

59 DE MINUTE

Mixte

Când vine vorba despre rufele ce trebuie spălate, sortarea hainelor este una dintre cele mai consumatoare de timp, ca să nu mai vorbim de timpul petrecut în așteptarea sfârșitului ciclului de spălare. În sfârșit, există varianta unui ciclu de spălare complet care îți permite curățarea eficientă a țesăturilor mixte în doar 59 de minute.

Singura mașină de spălat cu 3 cicluri de spălare sub 1 oră, la capacitate totală

Pentru viteză maximă și funcționalitate
Bumbac 60°

59 DE MINUTE

Bumbac 60°

Pentru lenjerii și prosoape, un ciclu complet de spălare este esențial, dar programele tradiționale sunt adesea prea lungi: acesta este motivul pentru care Indesit a creat un nou program de spălare la capacitate totală, care permite o curățare impecabilă la 60° în doar 59 de minute.

Bumbac 40°

45 DE MINUTE

Bumbac 40°

Un ciclu de spălare foarte rapid pentru coșuri de rufe foarte pline: un program zilnic și rapid la capacitate totală, care garantează rezultate excelente în doar 45 de minute.

Alte 5 cicluri de spălare rapide

Alte 5 cicluri de spălare rapide

În plus față de cele trei programe la încărcare completă, noua mașină de spălat New MyTime oferă cinci cicluri de spălare rapide suplimentare: Bumbac 30°, Sintetice, Mătase și Delicate, Lână, Express 15 minute. Prin urmare, există întotdeauna o soluție ideală pentru a spăla rapid o gamă largă de haine, inclusiv țesături din lână și haine delicate.

MIXTE

În sfârșit, un nou program la capacitate totală, care îți permite să speli eficient țesăturile mixte în doar 59 de minute.

BUMBAC 60°

Indesit a creat un nou program la capacitate totală, care permite o spălare la 60° în doar 59 de minute.

BUMBAC 40°

Un nou program zilnic de spălare la capacitate totală, rapid, care garantează rezultate excelente în doar 45 de minute.