2 secunde, 1 apăsare, 0 probleme

O singură apăsare de buton: este tot ce trebuie făcut pentru a seta programul și a începe ciclul de spălare. Este atât de simplu*
*Este necesară 1 apăsare după pornirea inițială a produsului.

Push&Go

O singură apăsare de buton: este tot ce trebuie făcut pentru a seta programul și a începe ciclul de spălare.

*Este necesară 1 apăsare după pornirea inițială a produsului.

Economii ecologice

Ciclul Zone 30° oferă aceleași performanțe și rezultate de spălare ale ciclurilor cu temperaturi mai ridicate, astfel încât să te poți bucura de rufe proaspete și curate, economisind în același timp bani și ajutând mediul înconjurător.

Motor Inverter

Mișcarea specială a tamburului a fost concepută pentru a îndepărta eficient petele, și pentru a spori puterea de curățare a detergentului. Fiecare rotire a tamburului este calibrată pentru a-ți îngriji hainele, și pentru a-ți oferi o curățenie perfectă.
Controlul excelent al motorului reduce vibrațiile în toate fazele, inclusiv stoarcerea, pentru a garanta o liniște sporită.

Water Balance Plus

Un senzor inovator optimizează consumul de apă în fiecare fază a spălării, utilizând doar cantitatea necesară pentru rufele pe care le-ai încărcat.
Deci, pe lângă economisirea apei, economiseșți și energia necesară pentru încălzirea acesteia.

Tehnologie Push&Go

Tehnologie Push&Go

O singură apăsare de buton: este tot ce trebuie pentru a seta programul și a începe ciclul de spălare. În 45 de minute vei avea rufe curate.

*Este necesară 1 apăsare după pornirea inițială a produsului.

Ciclu Anti–Miros

Mișcarea inovatoare a tamburului, o clătire suplimentară la încheierea ciclului și un control constant asupra temperaturii vă permit îndepărtarea mirosurilor persistente precum fumul, transpirația sau grăsimea de pe rufele dvs.

Opțiunea Anti-pată

Pentru o mai bună îndepărtare a diferitelor tipuri de pete.

Alimente - Eliminarea petelor organice cum ar fi sosul, vinul;
Muncă - Eliminarea petelor cum ar fi cerneala și machiajul.
În aer liber - Eliminarea petelor tipice create în aer liber, cum ar fi iarba și noroiul.

Ciclul Rapid

Alegeți doar timpul pe care îl aveți la dispoziție pentru spălare.

9 minute: cel mai rapid ciclu de reîmprospătare de pe piață.
30 de minute: un ciclu de spălare scurt de 30 ° C, ideal pentru îmbrăcămintea mixtă.
1 oră: un ciclu de spălare la 60 ° C cu o combinație excelentă de timp și rezultate la spălare.

Rapid Înainte

Dacă trebuie să ieșiți rapid și nu doriți să lăsați mașina dvs. de spălat în funcțiune, apăsați butonul Fast Forward și mașina trece peste faza de clătire și centrifugare pentru a încheia ciclul în doar 20 de minute.

Programul Pilote

Pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani un ciclu delicat, capabil să mențină blândețea și volumul rufelor/ păturilor dvs. matlasate.

Programul Auto-curățare

Sunt special concepute pentru a curăța părțile interioare ale mașinii fără a folosi detergenți speciali. Activarea periodică vă permite să spălați într-o mașină care este întotdeauna curată și igienică și să îmbunătăți durata de viață a acesteia prin eliminarea la 90 ° a tuturor resturilor alimentare care ar putea cauza mirosuri neplăcute.

Design simplificat

Fiabil și robust, designul produselor Innex este conceput pentru a fi mai comod și mai ușor de utilizat.
Tot spațiul de care aveți nevoie

Tot spațiul de care aveți nevoie

Deschiderea extra largă a mașinii de spălat rufe Innex facilitează încărcarea și scoaterea rufelor. Mânerul său ergonomic este proiectat pentru a oferi o utilizare confortabilă și fără efort.

Simple și intuitive

Tot ce aveți nevoie într-un singur aparat

Simple și intuitive

Totul în mașina dvs. de spălat rufe Innex este proiectat pentru o utilizare simplă și intuitivă: butonul Push & Wash este ușor de localizat, având culoarea albastră a ochilor. Programele și ciclurile sunt clar împărțite, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce vă trebuie. Toate funcțiile și caracteristicile speciale sunt însoțite de descrieri clare, pe noul panou de control proiectat. Ușor, nu?