Igienă suplimentară pentru aparatele tale cu gama WPRO.

Igienă suplimentară pentru aparatele tale cu gama WPRO.

Gama Wpro

WPRO oferă o serie de accesorii specializate, concepute pentru a oferi rezultate profesionale, potrivite pentru toate produsele Indesit. Oferta noastră are ca scop satisfacerea celor 3 nevoi principale legate de instalare, performanță și îngrijire.

Performanţă

Pentru performanța maximă a produsului tău

Instalare

Soluții inteligente pentru o instalare perfectă

Îngrijire

Asigură îngrijirea și protecție produselor tale

1. Dezinfectant pentru multiple suprafețe

1. Dezinfectant pentru multiple suprafețe

Bromospray-ul profesionist profesional multi-suprafață este un dezinfectant hidroalcoolic cu o acțiune rapidă bactericidă și fungicidă. Într -o manieră rapidă și eficientă, spray -ul elimină până la 99,9% din bacterii. Spray -ul WPRO este recomandat pentru utilizare pe toate suprafețele, materialele, echipamentele și dispozitivele lavabile în general. Este ideal pentru utilizare în bucătării și în industria alimentară și în sectorul spitalului. Acest spray inodor este certificat de Ministerul și Sănătatea italiană de către Presidio Medico Chirurgico Reg. N.18898.

2. Dezinfectant pentru aer condiționat și țesături

2. Dezinfectant pentru aer condiționat și țesături

Dezinfectantul spray WPRO Bromo este ideal pentru mâinile consumatorului care dorește să asigure o curățare totală profundă a aparatului de aer condiționat. Spray -ul profesional WPRO igienizează părțile interioare ale fiecărui tip de curent alternativ, inclusiv modele împărțite și portabile. Formula specială a spray -ului Bromo este produsă în mod special pentru a elimina până la 99,9% din bacteriile din aer condiționat și textile. Spray -ul de dezinfectant WPRO este certificat de Ministerul și Sănătatea italiană de către Presidio Medico Chirurgico Reg. N.18898.

3. Polish de igienizator inox și sticlă

3. Polish de igienizator inox și sticlă

Polonezul WPRO Inox și Glass Igienizator este produsul perfect pentru igienizarea și suprafețele poloneze, cum ar fi hote de aragaz, plite, cuptoare și frigidere și ochelari într -o manieră practică și rapidă. Datorită formulei sale de specialitate, polonezul igienizează toate suprafețele fără a lăsa frotiuri nedorite. Polonezul îndepărtează mirosurile proaste și lasă un parfum de lămâie. În cele din urmă, polonezul este prietenos cu ozonul.

4. Detergent de igienizator pentru cuptor și grătar.

4. Detergent de igienizator pentru cuptor și grătar.

WPRO Professional Cuptor & Grill Cleaner igienizează și elimină eficient depozitele arse de alimente și grăsimi. Formula sa puternică este ideală pentru curățarea părților interne ale cuptoarelor, plăcilor fierbinți, grătarilor, rotisterilor și tăvilor de copt. Hygenizerul îndepărtează mirosurile proaste și lasă un parfum plăcut de lămâie și poate fi utilizat atât pe cuptoare calde, cât și la rece.

Rezultate profesionale. Mereu.