Vase perfect curate în mai puțin de jumătate de oră

Vase perfect curate în mai puțin de jumătate de oră

cu noua mașină de spălat vase Indesit Fast&Clean

Pentru vase curate, numără doar până la 28

Pentru vase curate, numără doar până la 28

Trei minute pentru a împacheta prânzul pentru școală, cinci minute pentru a întâmpina invitați neașteptați la cină, un minut pentru a termina tortul înainte de petrecere.

Când vine vorba de viața de zi cu zi, fiecare minut contează. Mai ales în bucătărie. Acesta este motivul pentru care noua mașină de spălat vase Indesit a fost concepută pentru a oferi calitatea pe care o merită fiecare familie, în cel mai scurt timp posibil.

Push&Go

Push&Go

Curăță și usucă vasele cu o singură apăsare. Interfața de utilizator modernă are un buton dedicat Push&Go dedicat pentru a începe un ciclu de spălare zilnic de 85 de minute.

Proiectat pentru a fi atât de ușor încât toată lumea poate ajuta.

#doittogether
ExtraHygiene

ExtraHygiene

Igienă maximă, zero stres. Prin optimizarea condițiilor de curățare, cu o clătire la 72°C, ciclul de spălare poate elimina 99.9999%* din bacterii.

*Pentru sterilizare totală, recomandăm o curățare suplimentară folosind o soluție sterilă
Deschiderea automată a ușii

Deschiderea automată a ușii

Un sistem automat de deschidere a ușilor, la 10°, datorită noului algoritm de control al temperaturii. Acest lucru permite o îmbunătățire de 25% a performanței de uscare, permițând aburului rezultat în urma spălării să fie eliminat în siguranță și vasele să se usuce în mod natural.