Cauți o nouă mașină de spălat rufe cu uscător?

Cauți o nouă mașină de spălat rufe cu uscător?

Iată un ghid ce te poate ajuta! Mașinile de spălat rufe cu uscător sunt minunate. Acestea combină atât posibilitatea de spălare, cât și beneficiul uscării, într-un singur produs, economisind astfel mult timp. Acest scurt ghid te va ajuta să parcurgi câțiva pași pentru a putea face o achiziție în cunoștință de cauză. Ești pregătit? Să începem!
1. Standard sau încorporabilă?

1. Standard sau încorporabilă?

Acest lucru depinde de nevoile tale, în funcție de mobilierul existent. În cazul produselor încorporabile, acestea garantează îmbinarea cu stilul casei tale.

Dacă, pe de altă parte, mobilierul nu este o problemă, poți opta pentru un produs standard. În cazul Indesit, acestea au un design remarcabil, ce se îmbină armonios cu încăperea în care sunt amplasate.

2. Folosește ruleta de măsurat!

Spațiul și timpul au un lucru în comun: niciodată nu par a fi suficiente. Înainte de a achiziționa un produs, asigură-te că ai măsurat spațiul pe care îl ai la dispoziție. Nu uita să păstrezi aproximativ 10 cm între produs și perete, pentru ventilare. Oh, și nu uitați să măsori și lățimea ușilor din casă! Nu dorești să ai surprize ca noul tău produs nu poate intra pe ușă!
3. Cântărește rufele

3. Cântărește rufele

... OK, poate că nu literalmente (deși cântărirea ar fi utilă). Dar ia în considerare cu atenție cantitatea medie de rufe pe care tu și familia ta o produceți: va determina capacitatea ideală a tamburului, în funcție de nevoile voastre

Atenție! Capacitatea tamburului se referă întotdeauna la rufele uscate, nu umede. Deci, dacă produsul care te interesează are o capacitate a tamburului de 7 kg, înseamnă că poate încărca echivalentul a 7 kg de articole uscate. Desigur, rufele vor cântări mult mai mult atunci când vor fi umede, dar nu vă faceți griji, produsul este proiectat să suporte greutatea în plus.

De asemenea, ai în vedere faptul că, capacitatea de spălare și capacitatea de uscare sunt două lucruri diferite, exprimate prin două valori diferite, deci ia-le în considerare pe ambele.

4. Verifică turația centrifugării.

4. Verifică turația centrifugării.

Viteza de centrifugare indică numărul de rotiri pe minut (rpm) de care mașina de spălat cu uscător este capabilă. În general, acestea variază de la 1000 la 1600rpm.

Ciclul de centrifugare succedă ciclului de spălare. Pe durata ciclului de centrifugare, apa reziduală este extrasă din țesături. O rotație mai mare elimină mai multă apă decât una mai lentă și o execută mai repede.

5. Alegeți-vă avantajele

Mașinile de spălat rufe cu uscător Indesit sunt echipate cu o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv cicluri speciale, eficiență energetică sporită, consum redus de apă, etc. Când vă planificați achiziția, făceți-vă timp să vă gândiți de care dintre ele veți avea nevoie. Regăsiți mai jos o selecție a caracteristicilor pe care mașinile de spălat rufe cu uscător Indesit le pot oferi.
Innex

Innex

Un buton, zero bătăi de cap. Pe grabă? Setarea aparatului dvs. de spălat durează două secunde. Literalmente.
Gama Innex de la Indesit a redus la minim procesul de spălare: o simplă apăsare a unui buton.
Indiferent dacă spălați bumbac, sintetice sau ambele, apăsați butonul Push & Wash al mașinii de spălat rufe Innex și totul este pregătit.

Delay Timer

Delay Timer

Nu există pete ce nu pot fi îndepărtate.

Iată un sfat pentru facturile mai mici: mașinile de spălat rufe cu uscător Indesit sunt echipate cu caracteristica Pornire Întârziată care vă permite să încărcați aparatul și să îl porniți oricând, în timpul zilei sau al nopții.

Utilizați această caracteristică la îndemână pentru a seta ca ciclul să pornească noaptea sau după orele de vârf, pentru a economisi mai mult!