Te gândești să cumperi o nouă mașină de spălat vase?

Te gândești să cumperi o nouă mașină de spălat vase?
Iată un ghid ce te poate ajuta!

Cu mașinile de spălat vase Indesit, îți iei adio de la spălatul manual.

Totuși, trebuie să iei în considerare și alte lucruri, pentru a face o achiziție informată. Urmeaza pașii simpli de mai jos, pentru a alege mașina de spălat vase potrivită pentru nevoile tale.

Pregătit? Să începem!
1. Standard sau încorporabilă?

1. Standard sau încorporabilă?

Acest lucru depinde de nevoile tale, în funcție de mobilierul existent. În cazul produselor încorporabile, acestea garantează îmbinarea cu stilul casei tale.

Dacă, pe de altă parte, mobilierul nu este o problemă, poți opta pentru un produs standard. În cazul Indesit, acestea au un design remarcabil, ce se îmbină armonios cu încăperea în care sunt amplasate.

Să ne concentrăm asupra principalelor caracteristici ale celor mai comune tipuri de frigidere, astfel încât să puteți începe să decideți care dintre ele ar funcționa cel mai bine pentru dvs.

O notă de culoare:

culorile comune pentru aparatele de sine stătătoare sunt: alb, negru și Inox. Acestea sunt culori versatile și pot fi combinate cu ușurință cu altele, dar poate ați putea dori să adăugați un pic de contrast - prin alegerea unui aparat alb, dacă culoarea predominantă este cea închisă, de exemplu.
2. Folosește ruleta de măsurat!

2. Folosește ruleta de măsurat!

Înainte de a achiziționa produsul, verifică dacă ai măsurat spațiul disponibil pentru instalarea acestuia. Folosește ruleta de măsurat și calculează înălțimea, lățimea și adâncimea.

Mașinile de spălat vase de obicei sunt disponibile în trei dimensiuni: standard, slim și compacte.

De asemenea, reține faptul că versiunile compacte variază. Indesit, de exemplu, oferă mașini de spălat vase încorporabile care, în general, ocupă mai puțin spațiu decât modelele de dimensiuni standard, fie înguste, fie normale.

Oh, și nu uitați să măsori și lățimea ușilor din casă! Nu dorești să ai surprize ca noul tău produs nu poate intra pe ușă!

3. Ia în considerare obiceiurile tale de spălare.

Ai o familie numeroasă? Deseori dai petreceri cu prietenii? Dacă da, este posibil ca vasele murdare să se adune destul de repede. Un factor important de luat în considerare este numărul de seturi de vase de care vei avea nevoie de la noua mașină de spălat vase. Ce sunt seturile? Imaginează-ți organizarea unei cine. Fiecare oaspete va avea: o farfurie de cină, una de desert, o lingură de desert, una de supă, un pahar, o ceașcă de ceai, o farfurioară, o linguriță de ceai, cuțit, furculiță. Toate acestea, combinate, ne dau un singur set. Înmulțește-le cu numărul total de seturi de care dispune mașina ta de spălat vase, ceea ce îți va oferi o imagine exactă a numărului de articole pe care le vei putea introduce în interiorul ei.

4. Fă o alegere conștientă

Mașinile de spălat vase sunt echipate cu o serie de caracteristici speciale și funcții. Un sfat bun este să citești despre caracteristicile pe care mașina le oferă și să evaluezi cu atenție pe care dintre acestea le vei folosi. Iată o selecție de caracteristici ale mașinilor de spălat vase Indesit.
Pornire Întârziată

La momentul potrivit!

Pornire Întârziată

Poți utiliza această caracteristică intuitivă a mașinii Indesit pentru a seta ca ciclul de spălare să pornească mai târziu, ziua sau noaptea, sau după orele de vârf.

Ciclul eXtra

Ciclul eXtra

Colecția eXtra de la Indesit are numeroase caracteristici unice, concepute pentru a-ți simplifica viața.

Scoate coșul superior al mașinii de spălat vase pentru a te bucura de un interior spațios de 53 cm, de exemplu.

Iar tehnologia hidraulică inovatoare va elimina chiar și cele mai persistente pete și reziduurile de alimente, astfel încât să te poți bucura de vase curate întotdeauna.