Cum să găsiți cel mai bun frigider pentru dvs.

Cum să găsiți cel mai bun frigider pentru dvs.
Vă este necesar un ghid de cumpărare.

Este greu de imaginat o bucătărie fără frigider. Deoarece este esențial să depozităm mâncarea.

Puteți obține acest lucru prin intermediul diferitelor tipuri de frigidere cu diverse caracteristici pe care acestea le oferă. Ghidul nostru de cumpărare frigider vă va ajuta să alegeți cea potrivită variantă pentru dvs.!

Sunteți pregătiți? Să începem!
1. Alegeți-vă un stil

1. Alegeți-vă un stil

Congelator deasupra, congelator dedesupt, ușă compactă, franceză ... și lista continuă.


Să ne concentrăm asupra principalelor caracteristici ale celor mai comune tipuri de frigidere, astfel încât să puteți începe să decideți care dintre ele ar funcționa cel mai bine pentru dvs.

Congelator deasupra

Congelator deasupra

Acesta este cel mai frecvent tip de frigider, cu ușa congelatorului amplasată deasupra. Congelatoarele poziționate deasupra oferă o capacitate bună, ceea ce înseamnă că puteți introduce multe produse în interiorul acestuia, chiar și atunci când dimensiunea lor exterioară pare limitată. Dacă ambientiul este important pentru dvs., amintiți-vă că congelatoarele poziționate deasupra oferă o eficiență energetică excelentă!
Congelator dedesubt

Congelator dedesubt

Congelatoarele poziținate dedesupt au aceeași structură ca a congelatoarelor poziționate deasupra, numai că sunt inversate. Deci, dacă în general utilizați congelatorul mai puțin decât compartimentul frigiderului, acesta este amplasat în partea inferioară a aparatului, mai degrabă decât în partea superioară. În cazul congelatoarelor poziționate dedesupt, alimentele pe care le veți manipula mai des (cele din frigider) vor fi la nivelul ochilor când deschideți ușa aparatului.
Frigidere cu o singură ușă

Frigidere cu o singură ușă

Modelele cu o singură ușă sunt echipate cu o singură ușă, înglobată în frigider. Dacă aveți un congelator separat, opțiunea cu o singură ușă ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie: fără ca compartimentul congelator să preia volumul, un frigider cu o singură ușă vă poate oferi tot spațiul de care aveți nevoie pentru a se potrivi cu ușurință și pentru a vă îngheța alimentele.
Compacte

Compacte

Frigiderele compacte, fie încastrabile sau amplasate sub blat sunt ideale pentru birouri, chicinete sau camere de oaspeți. Cu dimensiunile lor compacte, ele pot fi amplasate în încăperi cu puțin spațiu disponibil. Dacă sunteți în căutarea unui al doilea frigider sau dacă aveți puține alimente de depozitat în interiorul acestuia, un frigider compact (sau mini) ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs.

2. Luați în considerare varianta integrată

Indesit oferă și frigidere integrate (built-in).

Deci, dacă doriți ca noul dvs. frigider să se potrivească perfect cu restul mobilierului de bucătărie, aceasta este o opțiune pe care o puteți lua în considerare. Frigiderele integrate sunt disponibile în multe dintre versiunile descrise mai sus, deci alegerile dvs. nu vor fi limitate. Aparatele integrate și dulapurile în care se încadrează acestea sunt, de obicei, concepute să respecte dimensiunile standard, dar asigurați-vă că verificați dublu! Și aceasta presupune mai departe să...
3. Măsurați spațiul!

3. Măsurați spațiul!

Este timpul să folosiți ruleta de măsurat. Înainte de a cumpăra frigiderul, asigurați-vă că ați măsurat spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Având în vedere diferitele tipuri de frigidere disponibile, dimensiunile acestora variază considerabil. Asigurați-vă că verificați dimensiunile specifice când vă planificați achiziția!Oh, și nu uitați să măsurați înălțimea și lățimea ușilor din casă! Nu doriți să aveți surpriza ca noul dvs. aparat să nu treacă prin ușa din față!

4. Cunoașteți-vă nevoile

Frigiderele moderne oferă nenumărate caracteristici interesante de răcire (vom vorbi despre ele pe scurt în secțiunea următoare). Dar ar trebui, de asemenea, să le luați în considerare, totodată și pe cele de bază. Iată câteva exemple de caracteristici de care aveți nevoie.
Balamale reversibile

Balamale reversibile

Indiferent dacă optați pentru un aparat integrat sau de sine stătător, asigurați-vă că verificați sensul de deschidere al ușilor frigiderului (de la dreapta la stânga sau de la stânga la dreapta) și dacă se pliază pe aspectul bucătăriei. Unele frigidere au balamale reversibile, astfel încât ușa se poate schimba pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
Rafturi glisante

Rafturi glisante

În familiile mari, alimentele tind să se înmulțească. Unele articole sunt împinse în partea din spate a frigiderului sau congelatorului și sunt uitate. Rafturile glisante sunt o caracteristică simplă, dar utilă, care vă permite să le scoateți, ceea facilitează atât găsirea articolelor pe care le căutați, cât și arănjarea produselor în interiorul aparatului.
Cutia Flexi Use

Păstrați perfecțiunea.

Cutia Flexi Use

Cutia Flexi Use de la Indesit este un compartiment versatil care asigură temperatura perfectă pentru fructe, carne sau pește. În funcție de locul în care amplasați cutia Flexi Use, temperatura acesteia poate fi adaptată nevoilor dvs. specifice: o poziție oferă temperatura potrivită fructelor, în timp ce carnea și peștele, care necesită temperaturi mai scăzute, au poziția lor proprie.Cutia Flexi Use de la Indesit vă asigură conservarea mâncării pentru mai mult timp, iar aceasta va avea un gust mai bun!

Dispenser de băuturi

Dispenser de băuturi

Apă proaspătă, oricând.Dispenserul de băuturi este o caracteristică a frigiderelor Indesit care oferă apă proaspătă răcită, ori de câte ori aveți nevoie.Un rezervor de apă spațios este montat în interiorul ușii frigiderului, iar atunci când se scurge, reumplerea este la fel de ușoară (scuzați jocul de cuvinte) ca și băutul unui pahar de apă!