Câteodată, mai mic Este mai Bun

Când spațiul la dispoziția dumneavoastră este mic, compromiteți dimensiunea,
nu calitatea.

Câteodată, mai mic Este mai Bun

OK - asta va suna teribil. Îmi amintesc un moment în care atât eu, cât și soțul meu extenuat, ne-am prăbușit pe pat, după o zi plină de muncă, treburi în casă și (mai presus de toate) ținând-o pe fata noastră solicitantă în vârstă de doi ani. Uneori, rostim cuvinte cum ar fi: Nu va fi minunat atunci când ea va fi la universitate, și vom avea casa pentru noi înșine?

Am spus că va suna groaznic. Dar vă rog să înțelegeți, a fost un umor răsuflat. Asta e tot.

În orice caz, acel moment a sosit. Copila noastră a crescut cumva și merge la universitate. Acum, ne-am dori să ne întoarcem în zilele în care ea era copil.

A găsit un loc minuscul (într-adevăr minuscul) pentru a se muta cu cea mai bună prietenă a ei. Este puțin mai mare decât camera în care a crescut, dar sunt amândoi înnebuniți în privința asta.

Deci, m-a rugat s-o ajut să aranjeze lucrurile. Primul meu sfat a fost: să-și ia o mașină de spălat vase.
Simpla regulă nr. 1 de conviețuire într-o casă pașnică. Niciun vas de mâncare de spălat = cu 90% mai puțină ciondăneală. Garantat.

Problema a fost că a trebuit să o instalăm într-o spălătorie înghesuită, cu un spațiu foarte mic la dispoziție.

Am vorbit cu niște prieteni și am căutat pe internet, până am găsit soluția. Gama Indesit de aparate super-înguste. A fost exact ceea ce aveam nevoie.

La o lățime de 45 cm super compactă, acestea sunt suficient de mici pentru a se încadra și mai rămâne puțin spațiu lângă!

Încadrându-ne în buget (nu astfel fac toate familiile?), am fost puțin îngrijorați de preț, dar s-a dovedit a fi foarte accesibilă într-adevăr. Ptiu!

Deasemenea, are tot felul de programe și funcții pe care le găsesc utile. Cicluri rapide, funcția spălare la jumătate și multe altele.

Fetița mea (așa cum soțul meu o numește încă) va stăpâni un aparat fiabil și eficient, care beneficiază de prețul corect.

Cel mai bun lucru: nu se va da nicio luptă despre cine să spele vasele.

Puteți afla mai multe despre aparatele înguste de la Indesit aici.