Nu Aveți Spațiu?
Alegeți-vă Aparatul Potrivit

Într-o familie cu patru membri, spațiul este un bun prețios.

Nu Aveți Spațiu? 
Alegeți-vă Aparatul Potrivit

Fiica mea este vegetariană. Sunt pe o dietă constantă (și numai relativ eficientă). Soțul și fiul meu mănâncă foarte mult. Cu adevărat foarte mult.

Cum se traduce acest lucru? Mâncăruri complicate și programări, pentru început. Și, totodată, ne-am obișnuit foarte repede să umplem spațiul în frigiderul nostru. Deschiderea era un pericol, cu toate alimentele alterate sau uitate în adâncurile aparatului!

Era momentul să alegem un aparat nou. După o mulțime de căutări, am găsit opțiunea perfectă pentru noi.

Gama eXtra de la Indesit oferă frigidere uimitoare care au tot ce ne trebuie. Oferă soluții simple și eficiente pentru nenumărate situații cu care ne-am confruntat.

Deșeurile alimentare, de exemplu. Mă înnebunesc! Cu frigiderul nostru vechi, alimentele se păstrau în locașuri și rămâneau acolo după data de expirare. Acum, datorită rafturilor glisante, inteligente ale frigiderului eXtra, puteți să trageți unul singur și să vedeți clar ce este în interior.

Alimentele se păstrează și mai mult - cu ajutorul cutiei FlexiUse. Această cutie mică, inteligentă poate fi poziționată în diferite zone de temperatură din frigider. Astfel, zona 0 ° este ideală pentru carne și alimente delicate, în timp ce zona 5 ° este mai potrivită pentru legume și fructe. Acestea se păstrează mai mult și au un gust mai bun!

După cum am spus, suntem mulți și practicăm diete diferite. E foarte derutant. O soluție cu care am venit (eu sunt Mama, la urma urmei, este ceea ce fac!) este să gătesc și să îngheț mâncărurile. Din fericire, noul nostru aparat Indesit îmi permite să adaptez interiorul congelatorului nevoilor mele: pot elimina compartimentele și pot schimba lucrurile în jur, oferindu-mi mult spațiu adițional pentru a îngheța cantități mari de alimente. Sclipitor!

Puteți afla mai multe despre gama noastră de congelatoare frigorifice eXtra aici.