Protipul Vieții: fii Inteligent

Viața de familie este complexă. Găsiți soluții inteligente care să vă ajute să petreceți ziua cu zâmbetul pe buze.

Protipul Vieții: fii Inteligent

Doi copii, un loc de muncă cu normă întreagă - este o combinație dificilă.

Încercăm să jonglem lucrurile între Hubby și mine, dar nu este ușor. Milioane de lucruri de făcut, niciodată timp suficient. La scurt timp după sosirea Îngerașului Drăcușor nr.2, mi-am dat seama că mă confrunt cu două opțiuni: a) să fug pe o insulă tropicală îndepărtată și b) să găsesc o modalitate mai inteligentă de a ne gestiona timpul și sarcinile.

Oricât de atrăgătoare era opțiunea "a", am optat pentru cea de-a doua. Așa fac mamele, nu? Salvează situația:)

Am făcut schimbări. Doar lucruri mici, dar care au făcut diferența.

De ex. schimbarea scutecelor: înainte, trebuia să-mi duc copilul la baie, ceea ce însemna să-l lași pe cel mare singur pentru o vreme, dacă Hubby nu ar fi fost acasă. Acest lucru conduce adesea la tot felul de probleme (picturile neașteptate pe perete care apar în camera de zi, de exemplu ...).

Așadar, în jurul casei am creat mici zone simple pentru schimbat. Nimic fantezist, șervețelele umede, un pachet de scutece curate și un covoraș de schimbat. Astfel, ele sunt întotdeauna la îndemână, de fiecare dată când avem o urgență de schimbare scutec. Este mult mai ușor! (Și picturile de perete au scăzut cu 80%!)

Îmi place genul ăsta. Știți - soluții simple, cu rezolvare imediată. Iar această abordare îmi ghidează și alegerea aparatelor.

De exemplu, aveam nevoie de o combină. Ceva robust, fiabil, cu caracteristici și funcții pe care le-aș folosi într-adevăr.

După o mulțime de căutări, am ales o combină Indesit eXtra. Suntem cu adevărat mulțumiți de acesta!

Știți cum se strâng lucruri în frigider? Uneori, este greu să găsești ceea ce cauți prin toată dezordinea. Dar acest frigider are o soluție minunată: rafturile glisante! Pot să le trag afară, așa cum aș face cu un sertar de bucătărie și să iau ce am nevoie.

Pierderea alimentelor mă înnebunește! Dar cutia FlexiUse de la Indesit mă ajută să împiedic acest lucru: această cutie mică, inteligentă poate fi poziționată în diferite zone de temperatură, în frigider. Deci, zona 0 ° este ideală pentru carne și alimente delicate, în timp ce zona 5 ° este mai bună pentru legume și fructe. Acestea se păstrează mai mult și au un gust mai bun!

Un alt lucru pe care îl iubesc: puteți personaliza aspectul congelatorului. Încerc să prepar alimentele în avans și să le îngheț, pentru a le mânca mai târziu pe parcursul săptămânii. Deci, să spunem că vreau să îngheț ceva mare, un curcan, de ex., tot ce trebuie să fac este să glisez un raft pentru a beneficia de tot spațiul de care am nevoie.

Lista cu caracteristici continuă la nesfârșit. Cea mai bună parte? Eu le folosesc de fapt. Sunt cu adevărat acolo pentru a-mi ușura viața.

Da, Indesit e inteligent. Aproape la fel de inteligent ca o mamă:)

Puteți afla mai multe despre gama noastră de aparate frigorifice eXtra aici.