Cautați un nou uscător?

Cautați un nou uscător?
Iată un ghid ce vă poate ajuta!

Obosit să așteptați spălarea rufelor? Hainele dvs. pierd acel miros frumos, proaspăt, pentru că au așteptat prea mult timp?
E timpul să vă cumpărați un uscător. Introduceți rufele, lăsați-l să-și facă treaba și bucurați-vă de el!

Dar sunt câteva lucruri de reținut pentru a alege cel mai bun uscător pentru dvs. Permiteți acestui scurt ghid să vă ajute.

Pregătiți? Să începem!

1. Alegeți o culoare!

Culoarea reprezintă un element cheie al unei bucătării frumoase. Nu treceți cu vederea acest considerent!

Culorile comune pentru aparatele electrocasnice sunt alb, negru și inox. Acestea sunt culori versatile și pot fi ușor combinate cu cele existente. S-ar putea să doriți să adăugați un pic de contrast - prin alegerea unui aparat alb, dacă culoarea ce predomină este închisă, de exemplu.

2. Folosiți ruleta de măsurat!

Spațiul și timpul au un lucru în comun: niciodată nu par a fi suficiente.
Înainte de a cumpăra uscătorul dvs., asigurați-vă că ați măsurat spațiul pe care îl aveți la dispoziție!

Deasemenea, nu uitați să lăsați aproximativ 10 cm între aparat și perete, pentru ventilare.

Oh, și nu uitați să măsurați lățimea ușilor din casă! Nu doriți să aveți surpriza ca noul dvs. aparat să nu treacă prin ușa din față!

3. Cunoașteți-vă nevoile!

Există diferite tipuri de uscătoare. Am rezumat câteva dintre caracteristicile cheie, mai jos, pentru a vă ajuta să-l găsiți pe cel ce vă satisface cel mai bine nevoile. Sperăm să ajute!

Opțiune ventilată

Uscătoarele cu ventilație funcționează prin circularea aerului cald prin rufe, cauzând evaporarea reziduurilor de apă. Acestea reprezintă o soluție eficientă și accesibilă.

Rețineți, uscătoarele ventilate necesită o conductă exterioară pentru a transmite aerul umed afară.

Opțiune cu condensare

Uscătoarele cu condensare condensează excesul de apă și îl pompează într-un rezervor sau în scurgere printr-un furtun. Sunt ușor de instalat deoarece nu necesită o conductă exterioară.

Uscătoarele cu condensare sunt echipate cu multe caracteristici de lux, deci asigurați-vă că le verificați!

Opțiune senzor

Senzorii inteligenți ai uscătoarelor detectează automat nivelurile de umiditate din încărcătură. Acest lucru le permite să oprească aparatul atunci când hainele sunt uscate, fără a trebui să așteptați ca ciclul să se încheie. De aceea, senzorii uscătoarelor oferă economii mari atunci când ne referim la facturi, deoarece ciclurile dvs. vor dura doar atât timp cât trebuie.

Cu senzorii inteligenți ai uscătoarelor, puteți selecta, de asemenea, nivelul de umiditate dorit pentru hainele dvs. Un articol de îmbrăcăminte ușor umed (la aproximativ 10% umiditate) este mult mai ușor de călcat și oferă rezultate mai bune.

Opțiunea de pompare a căldurii

Uscătoarele cu pompă de căldură usucă rufele prin încălzirea aerului prin intermediul unei pompe de căldură. Umiditatea din îmbrăcăminte este apoi colectată într-un rezervor de apă, iar aerul este încălzit din nou pentru a vă usca hainele. Acestea sunt foarte versatile și pot fi ușor de amplasat în casă, pentru că nu necesită conducte exterioare și nu generează aer umed în zona locuinței care le găzduiește.

Uscătoarele cu condensare sunt, deasemenea, foarte eficiente din punct de vedere al resurselor!

4. Cântăriți-vă rufele

... OK, poate că nu literalmente (deși cântărirea ar fi utilă). Dar luați în considerare cu atenție cantitatea medie de rufe pe care dvs. și familia dvs. o produceți: va determina capacitatea tamburului noului dvs. aparat, iar acesta reprezintă una dintre piesele cheie, informație de care trebuie să țineți cont înainte de a efectua achiziția.

Rețineți totuși: capacitatea de spălare și uscare sunt două lucruri diferite, exprimate prin valori diferite. Deci, asigurați-vă că le-ați luat în considerare.

5. Alegeți-vă avantajele

Uscătoarele Indesit sunt echipate cu o serie de caracteristici excepționale, inclusiv cicluri speciale, eficiență energetică sporită, consum redus de apă, etc.

Când vă planificați achiziția, făceți-vă timp să vă gândiți de care dintre ele veți avea nevoie.

Regăsiți mai jos o selecție a caracteristicilor pe care uscătoarele Indesit le pot oferi.

Călcare ușoară

Opțiunea Călcare Ușoară asigură aplicarea celor mai bune setări de umiditate.

Uscătorul dvs. va reține doar cantitatea potrivită de umiditate pentru a vă oferi o călcare ușoară și mai bună.

Opțiunea Memo

Setați-l și uitați de el! Opțiunea Memo vă permite să salvați setările preferate sau cele mai frecvente.

Data viitoare când veți avea rufe de uscat, uscătorul va fi gata să funcționeze!

Suport de pantofi

Accesoriul special pentru încălțăminte vă permite să introduceți încălțămintea vertical în uscător, asigurând rezultate excelente de uscare și grijă față de pantofi.