Vă gândiți să cumpărați o nouă mașină de spălat vase?

Vă gândiți să cumpărați o nouă mașină de spălat vase?
Iată un ghid ce vă poate ajuta!

Cu mașinile de spălat vase, puteți să vă luați "La revedere!" de la spălatul manual. Acest lucru le face minunate!

Dar trebuie să luați în considerare și alte lucruri, pentru a face o achiziție informată. Urmați acești pași simpli, pentru a alege mașina de spălat potrivită dvs.

Pregătiți? Să începem!

1. Alegeți-vă stilul: încorporabilă sau nu?

Acest lucru depinde într-adevăr de modul în care este concepută bucătăria actuală. Dacă aveți deja dulapuri care conțin aparate integrate sau încorporate, probabil veți opta pentru această variantă.
Aparatele integrate vă oferă garanția de a se plia pe stilul general al camerei.

Dacă, pe de altă parte, mobilierul nu este o problemă, optați pentru o mașină neincorporabilă. Aparatele de sine stătătoare de la Indesit beneficiază de un design excepțional, deci este minunat că pot fi admirate!

O notă de culoare:

culorile comune pentru aparatele de sine stătătoare sunt: alb, negru și Inox. Acestea sunt culori versatile și pot fi combinate cu ușurință cu altele, dar poate ați putea dori să adăugați un pic de contrast - prin alegerea unui aparat alb, dacă culoarea predominantă este cea închisă, de exemplu.

2. Folosiți ruleta de măsurat!

Înainte să cumpărați aparatul, verificați dacă ați măsurat spațiul disponibil pentru instalarea acestuia. Folosiți ruleta de măsurat și calculați înălțimea, lățimea și adâncimea.

Mașinile de spălat vase de obicei sunt disponibile în trei dimensiuni: de dimensiuni standard, înguste și compacte.

Deasemenea, rețineți faptul că versiunile compacte variază. Indesit, de exemplu, oferă mașini de spălat vase încastrabile care, în general, ocupă mai puțin spațiu decât modelele de dimensiuni standard, fie înguste, fie normale.

Oh, și rețineți: nu vă limitați doar la măsurarea bucătăriei! Luați în considerare lățimea tuturor ușilor / trecerilor / intrărilor prin care va trebui să fie transportat noul aparat, atunci când este livrat. Nu doriți să aveți surpriza ca noul dvs. aparat să nu treacă prin ușa din față!

3. Luați în considerare obiceiurile dvs. de spălare.

Familia dvs. este una mare? Deseori găzduiți petreceri cu prietenii? Dacă da, este posibil ca vasele murdare să se încarce destul de repede. Sau poate se probează contrariul: doriți o mașină de spălat vase, dar cantitatea zilnică de vase murdare este relativ mică.

Un factor important de luat în considerare este numărul de seturi de care veți avea nevoie de la noua mașină de spălat vase.

Ce sunt seturile? Imaginează-vă organizarea unei cine. Fiecare oaspete va avea: o farfurie de cină, una de desert, o lingură de desert, una de supă, un pahar, o ceașcă de ceai, o farfurioară, o linguriță de ceai, cuțit, furculiță. Toate acestea, combinate, ne dau un singur set. Înmulțiți-le cu numărul total de seturi de care dispune mașina dvs. de spălat vase, ceea ce vă va oferi o imagine exactă a numărului de articole pe care le veți putea introduce în interiorul ei.

4. Alegeți-vă avantajele

Mașinile de spălat vase sunt echipate cu o serie de caracteristici speciale și funcții.

Un sfat bun este să citiți despre caracteristicile pe care mașina le oferă și să evaluați cu atenție pe care dintre acestea le veți folosi sau nu.

Iată o selecție de caracteristici ale mașinilor de spălat vase Indesit.

Delay Timer

La momentul potrivit!

Pornirea Întârziată vă permite să încărcați aparatul și să îl porniți oricând doriți.

Puteți utiliza această caracteristică intuitivă a mașinii Indesit pentru a seta ca ciclul să pornească mai târziu, ziua sau noaptea sau după orele de vârf, pentru a reduce factura de curent.

Ciclul Extra

Colecția eXtra de la Indesit are numeroase caracteristici unice, concepute pentru a vă simplifica viața.

Scoateți coșul superior al mașinii dvs. de spălat vase eXtra pentru a vă bucura de un interior spațios de 53 cm, de exemplu.

Iar tehnologia hidraulică inovatoare va elimina chiar și cele mai persistente pete și reziduurile de alimente, astfel încât să vă puteți bucura de vase fără pată, întotdeauna.