Cautați o nouă mașină de spălat rufe?

Cautați o nouă mașină de spălat rufe?
Iată un ghid ce vă poate ajuta!

Există puține certitudini în viață. Unul dintre ele este că rufele se murdăresc. Și rufele murdare vor trebui spălate. Trist, dar adevărat.

Dar vă putem ajuta să păstrați lucrurile simple. Începând cu acest ghid, în care vom stabili factorii cheie de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o nouă mașină de spălat.

Pregătiți? Să începem!

1. Folosiți ruleta de măsurat!

Spațiul și timpul au un lucru în comun: niciodată nu par a fi suficiente.

Înainte de a vă cumpăra mașina de spălat, asigurați-vă că ați măsurat spațiul pe care îl aveți la dispoziție!

Oh, și nu uitați să măsurați lățimea ușilor din casă! Nu doriți să aveți surpriza ca noul dvs. aparat să nu treacă prin ușa din față!

2. Alegeți: cu încărcare frontală sau verticală?

Există două tipuri de bază de mașini de spălat: cu încărcare verticală și cu  încărcare frontală. Când luați decizia, gândiți-vă cum și unde vă veți folosi aparatul.

Spațiu limitat? Poate că încărcarea verticală ar ajuta la salvarea a câtorva centimetrii prețioși într-un spațiu îngust.

Sau poate doriți să cumpărați și un uscător și să încărcați cele două aparate: în acest caz, cea cu încărcare frontală ar fi cea mai bună opțiune. De asemenea, le puteți ridica pe cele cu încărcare frontală pe suporturi și piedestaluri, pentru a minimiza îngenunchierea sau aplecarea.

Cu încărcare frontală

Mașinile de spălat cu încărcare frontală oferă rezultate excelente de spălare și sunt eficiente din punct de vedere al resurselor, consumând puțină apă.

După cum sugerează și numele, se deschid în partea din față a aparatului.

Cu încărcare verticală

Cele cu încărcare verticală, care se deschid pe deasupra oferă cicluri scurte de spălare, iar designul acestora asigură o reducere a vibrațiilor pe durata ciclurilor.

3. Cântăriți rufele

... OK, poate că nu literalmente (deși cântărirea ar fi utilă). Dar luați în considerare cu atenție cantitatea medie de rufe pe care dvs. și familia dvs. o produceți: va determina capacitatea tamburului noului dvs. aparat, iar acesta reprezintă una dintre piesele cheie, informație de care trebuie să țineți cont înainte de a efectua achiziția.

Rețineți: capacitatea tamburului aparatului se referă întotdeauna la rufele uscate, nu umede. Deci, dacă aparatul care vă interesează are o capacitate a tamburului de 7 kg, înseamnă că poate încărca echivalentul a 7 kg de articole uscate. Desigur, rufele vor cântări mult mai mult atunci când vor fi umede, dar nu vă faceți griji, aparatul este proiectat să suporte greutatea în plus.

Deasemenea, aveți în vedere faptul că capacitatea de spălare și capacitatea de uscare sunt două lucruri diferite, exprimate prin două valori diferite, deci luați în considerare ambele.

4. Alegeți-vă avantajele

Mașinile de spălat rufe Indesit sunt echipate cu o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv cicluri speciale, eficiență energetică sporită, consum redus de apă, etc.

Când vă planificați achiziția, făceți-vă timp să vă gândiți de care dintre ele veți avea nevoie.

Regăsiți mai jos o selecție a caracteristicilor pe care mașinile de spălat rufe Indesit le pot oferi.

Innex

Un buton, zero bătăi de cap.

Pe grabă? Setarea aparatului dvs. de spălat durează două secunde. Literalmente.
Gama Innex de la Indesit a redus la minim procesul de spălare: o simplă apăsare a unui buton.

Indiferent dacă spălați bumbac, sintetice sau ambele, apăsați butonul Push & Go al mașinii de spălat rufe Innex și totul este pregătit.

Extra Wash

Nu există pete de neîndepărtat.

Ați văzut tot felul de pete. Unele dintre ele chiar te fac să-ți pierzi calmul. Nu o faceți (ați regreta).

Iată o abordare mai simplă și mai eficientă: introduceți hainele murdare în mașina de spălat și selectați ciclul special Extra Wash.

Veți obține atât rufele fără pată, cât și un zâmbet ușurat. Destul de bine, nu?