russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

Noua mașină de spălat vase potrivită pentru toate dimensiunile

Și extra, în doar 1 oră
 • Noul ciclu eXtra
 • Motor Invertor
 • Opțiune EXtra Light
 • Pentru a spăla totul, de la S la XXL

  Cu noul ciclu eXtra economisiți timp și efort și nu veți mai avea nevoie să spălați obiectele mai voluminoase, cum ar fi tigăi, grătarele plitei, tăvi de pizza și cratițe mari.                            Doar scoateți coșul superior pentru a obține 53 cm spațiu vertical și rezultate perfecte.

 • Pentru o distribuție optimă a apei.

  Acțiunea combinată a motorului invertor și a sistemului hidraulic inovator garantează rezultate perfecte într-o oră, chiar și în cazul murdăriei încăpățânate.

 • Delicate cu cele mai fragile vase.

  Opțiunea eXtra Light oferă soluția perfectă pentru spălarea obiectelor mari, a articolelor delicate, cu cea mai mare grijă.

Noua igienă extra

Pentru relaxarea dvs.

Acest nou ciclu este conceput special pentru jucăriile bebelușului dvs., pentru sticlele de mâncare, tacâmuri și vase, pentru a asigura îngrijirea absolută și igiena.

Baby Care (Îngrijirea articolelor bebelușului)

Pentru vase de mâncare fără bacterii

Baby Care este un ciclu special creat pentru copii ce elimină 99,9999% din bacterii, asigurând astfel igiena întregii familii și, în special, a copiilor mici. Acest ciclu simplu asigură curățarea și uscarea ușoară și eficientă a oricărui obiect, nu numai a recipientelor pentru alimente, ci și a jucăriilor și altor accesorii care necesită o sterilizare aprofundată.

BabyZoo

Păstrarea curățeniei peste tot este o joacă de copil

Baby Zoo de la Indesit este o tavă specială echipată cu o mulțime de spații reglabile, pentru o curățare completă a sticlelor pentru bebeluși, a tetinelor, a tacâmurilor și a vaselor, păstrându-le în același timp separate de celelalte articole. La încheierea ciclului de spălare și uscare, puteți scoate tava Baby Zoo care conține toate obiectele igienizate și o puteți folosi pentru a le stoca.

* Pentru sterilizarea totală vă recomandăm să utilizați o soluție sterilă suplimentară.

Toate Concepute în Design Italian

Mașinile de spalat vase Indesit eXtra sunt frumoase și captivante. Alegeți aspectul dvs. preferat: oțel inoxidabil, argintiu sau alb, cu inserții gri.

Eficiență maximă

Mașina de spălat vase EXtra nu necesită spălare manuală: pre-spălarea se face de către mașina în sine cu programele Eco și Normal, în timp ce performanțele maxime pot fi obținute prin programele automate grație senzorilor de turbiditate și a motorului Invertor, care optimizează toți parametrii de spălare.

Ușurință și flexibilitate în utilizare

Încărcarea și descărcarea unei mașini de spălat vase EXtra este ușoară și sigură, datorită coșurilor proiectate pentru o flexibilitate maximă care pot încărca până la 14 seturi. Cu rafturi înalte, sistemul de ridicare ușor de utilizat înalță coșul superior pentru a obține un spațiu suplimentar de 3,5 cm.

Niveluri de consumuri reduse

Cu mașinile de spălat vase eXtra, sunt necesari doar 9 litri de apă (aproximativ 44% mai puțin raportat la mașinile tradiționale de spălat vase *) pentru a spăla până la 14 seturi pe loc. Gama Indesit eXtra a obținut, deasemenea, eficiență maximă energetică în clasa A +++, care garantează o performanță superioară de spălare și uscare cu niveluri de consum de energie cu 20% mai mici față de clasa A +. Astfel, reducerea cheltuielilor și a impactului ambiental vor fi mai ușoare pentru toată lumea.

* în comparație cu o mașină de spălat vase care utilizează 16 litri de apă.

Tehnologie și siguranță

Toate mașinile de spălat vase eXtra beneficiază de sisteme avansate tehnologic pentru a garanta o calmitate maximă a minții pe durata utilizării. Noul senzor virtual intervine în cazul spumei sau a unui filtru înfundat prin modularea turației motorului și a alimentării cu apă pentru a rezolva problema fără a întrerupe ciclul de spălare. În cazul unor modificări bruște ale presiunii apei sau ruperii conductei de alimentare cu apă, sistemul Water Stop întrerupe imediat alimentarea cu apă prin închiderea robinetului, astfel încât mașina să se oprească.
Sistemul Overflow, pe de altă parte, garantează un control inteligent al cantității de apă introduse în mașina de spălat vase. Dacă este depășită cantitatea necesară de apă, sistemul întrerupe funcționarea mașinii și evacuează excesul de apă.

Silențiozitate

Mașinile de spălat vase Indesit funcționează silențios, astfel încât să vă puteți bucura liniștit de altceva. Noul motor Invertor și materialele de izolare fonică asigură o spălare silențioasă pe timp de noapte, reducând nivelul de zgomot la 44 d (B) A, comparabil cu o conversație liniștită.

Programe și opțiuni

Noile mașini de spălat vase eXtra dețin o gamă generoasă de programe și opțiuni care răspund fiecărei nevoi: de la programul ECO la programul INTENSIV, de la ciclul RAPID 40 minute până la opțiunea ÎNCĂRCARE LA JUMĂTATE și opțiunea PORNIRE ÎNTÂRZIATĂ.

Fiabilitate

Interiorul noilor mașini de spălat vase EXTRA este din oțel inoxidabil 100%, un material care maximizează performanța de spălare și uscare și garantează igienă perfectă și fiabilitate pe termen lung.