russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2
Produse > Cuptoare > IFW 6844 C IX

Cuptor încorporabil electric Indesit: culoare inox IFW 6844 C IX F102834

Specificatii cuptor incorporabil Indesit: avanatajul gatirii electrice te ajuta sa economisesti timp si energie. Functii pentru paine si pizza.

Detalii produs
Tip cuptor: Electric
Clasă energetică: A+
Autocurăţare: Catalitic parţial
Culoare: Inox
Specificaţii
Turn&Cook
Nivel multiplu
Click & Clean
Coacere XL
 • tehnologie inovativă
 • specificaţii tehnice
 • Documente
tehnologie inovativă
Turn&Cook
Turn&Cook

Opțiunea Inovatoare Turn & Cook face coacerea atât delicioasă, cât și ușoară. Bucurați-vă de o selecție de peste 80 de rețete delicioase, fiecare gata în doar o oră.

Nivel multiplu
Nivel multiplu

Designul Nivel multiplu vă permite să preparați mai multe feluri de mâncare pe fiecare dintre tăvile cuptorului dvs., fără a amesteca mirosurile și oferind rezultate delicioase de coacere.

Click & Clean
Click & Clean

Caracteristica Click & Clean vă permite să îndepărtați rapid și ușor panoul de sticlă al ușii cuptorului pentru o curățare simplificată.

Coacere XL
Coacere XL

Designul Coacere XL vă permite să eliberați bucătarul dvs. interior, oferindu-vă tot spațiul de care aveți nevoie pentru a potrivi cu ușurință porții mari de mâncare în cuptorul dvs. și a le găti la perfecțiune. Perfect pentru fripturi savuroase!

Static
Static

Programul Static asigură distribuirea uniformă a căldurii în interiorul cuptorului, ajutându-vă să creați feluri de mâncare perfect gătite și gustoase.

Coacere finală
Coacere finală

Programul Coacere finală este modalitatea ideală de a oferi o finisare a coacerii preparatelor dvs., stabilind temperatura perfectă pentru rețeta dumneavoastră.

Păstrare la cald
Păstrare la cald

Programul Păstrare la cald este excelent pentru încălzirea pâinii parfumate și a brioșelor, sau pentru menținerea la temperatura potrivită a fripturii de duminică, în timp ce petreceți cu oaspeții (sau încercați să aduceți copii la masă).

Grătar
Grătar

Funcția Gril gătește carne, pește și pâine la perfecție, economisind timp și energie.

Pizza
Pizza

Programul Pizza este conceput pentru a vă bucura de pizza perfectă, asigurând un flux ideal de căldură și distribuție în interiorul cuptorului, pentru rezultate delicioase și crocante. Poftă bună!

Gril ventilat
Gril ventilat

Programul versatil Gril ventilat combină confortul coacerii la grătar cu ventilația eficientă, pentru a vă găti alimentele rapid și uniform.

Convecție forțată Eco
Convecție forțată Eco

Programul Convecție forțată Eco este conceput pentru a oferi fripturi perfecte, suculente, precum și alte rețete care necesită o cantitate adecvată de hidratare. Aerul cald este dozat cu atenție și circulă delicat, asigurând rezultate delicioase de coacere.

Coacere Produse Congelate
Coacere Produse Congelate

Tehnologia Coacere Produse Congelate este un economizator de timp, permițându-vă să gătiți alimentele direct din congelator, fără a fi nevoie să le dezghetați mai întâi.

Gril înclinat
Gril înclinat

Designul practic al Grilului Înclinat vă permite să accesați și să curățați ușor interiorul cuptorului prin simpla înclinare a grătarului.

Capacitate XXL
Capacitate XXL

Capacitatea XXL înseamnă că vă puteți bucura de tot spațiul de care aveți nevoie pentru a vă elibera bucătarul interior, oferind o cavitate uriașă a cuptorului și o tavă extinsă.

Iluminare optimă
Iluminare optimă

Cel mai bun design de iluminare asigură o vizibilitate îmbunătățită a cavității cuptorului, astfel încât să puteți vedea în permanență ce se prepară.

Suprafață integrală Gril
Suprafață integrală Gril

Suprafața integrală a Grilului vă oferă tot spațiul de care aveți nevoie pentru a savura rețete delicioase la grătar.

specificaţii tehnice
Performanţă
 • Clasă Eficienţă energetică: A+
 • Consum convențional energie (kWh): 0.99
 • Consumul de energie prin convecție forțată (kWh): 0.69
 • Grill power (W): 1800
Dimensiuni
 • Înălțime (cm): 59.5
 • Lăţime (cm): 59.5
 • Adâncime (cm): 55.1
Specificaţii structural
 • Tip: Electric
 • Volum util (cavitate) (l): 71
 • Sistem integrat Curățare: Catalitic parţial
 • Tip de control: Electronic
 • Culoare: Inox
 • Codul EAN: 8050147028346
Documente
Compară modelele
0/4