Spațiu Restrâns la Dispoziție? Optimizează-l!

Spațiu restrâns nu semnifică opțiuni limitate

Spațiu Restrâns la Dispoziție? Optimizează-l!

Avem puțin spațiu în casă, fiecare colț pare să fie absorbit de mobilier, jucării pentru copii și tot felul de lucruri (de majoritatea nici măcar nu-mi amintesc când le-am cumpărat sau dacă am nevoie de ele).

Având în vedere constrângerile de spațiu, trebuie să fim inteligenți când ne cumpărăm aparatele. Regula noastră este: trebuie să fie accesibile, eficiente și, eventual, să arate bine. 

De exemplu, mașina de spălat. Am petrecut mult timp încercând să o găsim pe cea potrivită pentru noi. Deasemenea, ne-a plăcut ideea de a avea și un uscător de rufe, însă știm că va afecta prea mult bugetul. Dar, după o mulțime de căutări și de întrebări pe tema aceasta, am găsit gama Innex de la Indesit și uscătoarele sale de spălare. Bingo!

În primul rând, se încadrează confortabil atât în bugetul nostru (ptiu!), cât și în interiorul toaletei noastre.

Deși nu vrea să recunoască acest lucru, soțul meu este derutat de aparatele electrocasnice. Cu toate acestea, chiar și el poate seta cu ușurință programe și cicluri. Acestea sunt toate ilustrate în mod clar pe aparat, iar cele câteva selectoare și butoane sunt foarte intuitiv poziționate.

Vorbind despre programe, sunt o mulțime. Uimitor, acestea sunt, de asemenea, cu adevărat utile. Favoritul meu până acum este ""Wash & Dry 45' "", care face exact ceea ce crezi că face - și o face perfect.

Când avem puțin timp liber (foarte rar ...), ne place să ne alăturăm prietenilor într-un bar. Uneori, fumul de țigară sau umiditatea fac ca hainele noastre să miroasă neplăcut, fără să fie murdare. În aceste cazuri, îmi place să folosesc ciclul AirFresh: îți împrospătează rapid îmbrăcămintea, eliminând toate mirosurile neplăcute.

Am menționat că prefer ca aparatele electrocasnice să arate bine, dacă e posibil. Ei bine, această mașină de spălat rufe cu uscător Indesit a fost concepută de faimosul designer italian, Giorgetto Giugiaro. Este un designer de aparate electrocasnice!

Deci, rezumând: dacă aveți un spațiu limitat, nu înseamnă că aveți opțiuni limitate sau că trebuie să compromiteți calitatea. Suntem extrem de mulțumiți de mașina noastră de spălat rufe cu uscător de la Indesit!

Puteți afla mai multe despre mașinile de spălat rufe cu uscător Indesit aici.