A fi Mamă în Spațiu Și-n Timp

Modificările se petrec: ele fac parte din viață. Gestionează-le cu curaj,
dragoste și ingeniozitate.

A fi Mamă în Spațiu Și-n Timp

Fetița mea nu mai este copil. La 19 ani, acest lucru ar fi trebuit să fie foarte clar pentru mine. Aparent, nu a fost: pentru că, pe măsură ce îi împachetăm lucrurile pentru universitate, încă nu puteam să cred că e destul de mare să plece și să trăiască departe de mama și tata.

Dar-o iau ca atare-se întâmplă.

Mi-a cerut să o ajut să-și rezolve noul ei apartament. Rețineți: când spun "mic", înseamnă mic. Este un pic mai mare decât camera în care a crescut! Dar este ceea ce ne putem permite, și este destul de frumos, într-adevăr. Mai mult decât atât, îl iubește.

Este încă un proces în derulare, într-adevăr (încă nu a stabilit ce rafturi să-și instaleze în bucătăria ei mică, de exemplu), dar avem lucrurile de bază asigurate.

Frigiderul, de exemplu. Lipsa spațiului în bucătărie a făcut acest lucru dificil. Aveam nevoie de ceva mic, dar spațios. Am vrut să fie solid și fiabil și, eventual, eficient din punct de vedere energetic-la fel ca toți elevii care se respectă de sine, fiica mea este complet dezorientată, iar economisirea facturilor este importantă.

După ce am făcut niște căutări online și am întrebat prietenii, am ales un minunat frigider integrat de la Indesit. Suntem foarte mulțumiți de acesta!

Când au conceput un astfel de aparat compact, au reușit cumva să creeze o mulțime de spațiu în interior: atât rafturile din interiorul frigiderului, cât și de pe ușă, o cutie de gheață spațioasă și o cutie de salată de dimensiuni mari. Rafturile din sticlă adaugă o notă plăcută, oferind totodată suprafețe mai rezistente. Oh, și sistemul de protecție anti-bacteriană asigură copilului meu (da, eu încă o numesc așa ...) alimente ce rămân proaspete, pentru mai mult timp. Mai puține pierderi înseamnă mai multe economii. Sclipitor!

Balamalele reversibile sunt și ele îndemână. Structura camerei este puțin ciudată și avem nevoie de frigider care să se deschidă de la stânga la dreapta. Odată instalat, acesta se încadrează perfect în restul dulapului.

Puteți afla mai multe despre aparatele frigorifice compacte și încastrabile de la Indesit aici.