russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

Pont de Economisire în Familie: Alegeți Aparate Eficiente Energetic

Când vine vorba de economii, fiecare lucru mărunt ajută.

Pont de Economisire în Familie: Alegeți Aparate Eficiente Energetic

Nu sunt un matematician. Deloc. Dar eu sunt mamă - și mamele trebuie să-și dezvolte abilitățile pe care nu au crezut vreodată că le au... inclusiv socotitul.

O dată pe lună, Hubby și cu mine ne așezăm cu stilou, hârtie și un calculator. Verificăm facturi și cheltuieli. Da - este la fel de distractiv pe cât sună: (Dar este necesar!)

Am făcut o listă cu toate lucrurile pe care le putem tăia, fără a deveni prea deprimați în acest proces (de ex.: permiteți-vă să luați masa afară ocazional!). Unul dintre lucrurile pe care le-am luat de curând în considerare a fost eficiența energetică a aparatelor. Un aparat ineficient consumă energie și, de exemplu, în cazul mașinilor de spălat rufe sau vase, și apă.

În curând, pierderile se vor aduna și vor cântări asupra facturilor dvs.

Având în vedere acest lucru, am căutat pe web și am vorbit cu prietenii. Căutam aparate de uz casnic fiabile, silențioase și eficiente, acel aparat menit să ajute, mai degrabă decât să vă complice viața.

După ce am reflectat îndelung, am optat pentru gama de aparate Indesit eXtra.

De ce? Deoarece Indesit oferă produsele robuste, simple și fiabile de care familia adevărată are nevoie. Aparatele lor eXtra sunt echipate cu funcții pe care le vom folosi într-adevăr și sunt disponibile la un preț perfect pentru o familie de oameni muncitori.

În ceea ce privește energia, aparatele lor oferă o mare eficiență, asigurând economii de bani pe termen lung. Și luând în considerare prețul foarte rezonabil, pentru început, este într-adevăr una dintre acele situații rare din care fiecare câștigă!

Acum, după ce am economisit bani pe aparatele de uz casnic și știind că vom economisi puțin în fiecare lună datorită ratingurilor fantastice de eficiență energetică, cred că merităm un tratament special.

Hubby rezervă acel mic restaurant pe care îl iubim, în timp ce conversez la telefon cu bona ... o seară plăcută este și o mare investiție, totodată :)

Puteți afla mai multe despre gama de aparate eficiente energetic, eXtra de la Indesit aici.