russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

Mașina mea de Spălat Este o Mașină Calculată

Economisește energie, apă și (cel mai important!) timp.

Mașina mea de Spălat Este o Mașină Calculată

Hubby și cu mine ne-am așezat să facem o listă de lucru, a doua zi. Odată ce am terminat, ne-am uitat la toate elementele de pe lista noastră și am realizat că literalmente nu au fost destul de multe ore pe zi pentru a le realiza pe toate.

Am scris acolo: copii, muncă, treburi la domiciliu, cumpărături, curățenie, planificare, îndeplinire sarcini, gătit. Dacă, printr-un miracol, avem timp liber, încercăm și strecurăm într-o mică relaxare - un film, o carte, o masă tête-à-tête (ha! Vă amintiți acest lucru?).

De exemplu, rufele. Pur și simplu se înmulțesc, la nesfârșit. Odată cu eliminarea rufelor proaspăt spălate din mașina de spălat, există cel puțin două încărcături pregătite pentru o stoarcere. Spălarea hainelor vă poate consuma timpul. Și pentru părinți, timpul este foarte prețios!

Totodată apa și energia electrică! Ne-a costat o avere.

Așa că ne-am debarasat momentan de lista DE LUCRU și ne-am concentrat pe altceva - o mașină calculată.

Da, o mașină calculată.

Un cuplu de prieteni ne-a povestit despre mașinile de spălat MyTime de la Indesit și ne-am interesat de ele. Era exact ceea ce aveam nevoie. Am scapat imediat de cea veche și am optat pentru MyTime. Afară cu vechea, să-și facă apariția cea nouă!

Wow. Ce diferență este.

Această bijuterie are 6 programe ultra-rapide, care variază de la 20 de minute (da, DOUĂZECI!) la 59 de minute, în funcție de tipul de încărcare. Încarc rufele și, înainte să realizez, sunt curate.

De când am trecut la MyTime, noi spălăm mai des, dar avem mult mai mult timp liber!

Alte preocupări au fost economiile (desigur). Un aparat ineficient se traduce în costuri suplimentare, luna după lună. Deci, cum a fost tariful noului nostru aparat?

Răspunsul: uimitor. Pentru încărcături mici, economiile de apă sunt peste 70%.

Deci, da, o mașină calculată. S-ar putea să nu putem călători în viitor sau în trecut. Dar cu siguranță ne bucurăm mult mai mult de prezent.

Puteți afla mai multe despre gama de mașini de spălat rufe, My Time de la Indesit aici.