russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

Gătitul Poate fi Amuzant. Curățarea Nu.
(Dar Puteți s-o Simplificați și să Reduceți Costurile!)

Timpul este prețios: alegeți aparatele ce vă ajută să minimizați efortul.

Gătitul Poate fi Amuzant. Curățarea Nu. (Dar Puteți s-o Simplificați și să Reduceți Costurile!)

Iubesc gătitul. Caut pe internet rețete și urmăresc aproape fiecare spectacol de gătit de acolo.

Găsirea ingredientelor, combinarea lor și propriul meu gust adăugat unei rețete este un mic hobby de-al meu. Îmi place să le introduc în cuptor sau pe plită și să le privesc cum se transformă în ceva delicios pentru familia mea.

Apoi, desigur, vine partea plictisitoare ... curățarea. Pentru aceia dintre noi care nu-și pot permite ajutorul, este inevitabil.

Din fericire, am găsit aparate de gătit care mi se potrivesc perfect. O prietenă de-a mea le-a menționat într-o zi, după ce am început să-i spun despre cât de mult urăsc să încerc să curăț panoul de sticlă al cuptorului.

Este colecția PureGlass de la Indesit. Am iubit-o de îndată ce am văzut-o, pentru că întrunește toate necesitățiile pentru mine: elegantă, funcțională, cu preț accesibil. Ce să nu-mi placă? :)

Revenind la panoul de sticlă al cuptorului: curățarea este acum simplă. În trei pași fără efort, îl pot scoate în siguranță din noul cuptor PureGlass, făcându-l extrem de ușor de șters.Trăgeți-l afară și curățați-l, fără să fiți nevoiți să vă răsuciți în poziții ciudate sau să vă căzniți să îndepărtați pete persistente. Uşor!

Ca în majoritatea familiilor normale, cheltuielile reprezintă o preocupare. Un alt lucru bun referitor la colecția PureGlass este că este uimitor de eficientă din punct de vedere energetic. Arzatoarele plitelor sunt concepute pentru a focaliza flacăra pe vas, reducând consumul de gaz, in timp ce eficiența energetică a cuptorului este remarcabilă.

Rezumând: consum mai puțin, economisesc mai mult și petrec mai puțin timp curățând. Perfect!

Puteți afla mai multe despre colecția PureGlass aici.