Timp Prețios în Bucătărie

Sufletul casei tale: bucătăria!

Timp Prețios în Bucătărie

Am fost ocupat, urmărind prea mulți bucătari și spectacole de gătit în ultima vreme.

Hubby și copiii strecoară ocazional cuvinte din bucătăria franceză și italiană în conversațiile noastre. Ei știu de fapt cum să spună Crème fraîche. Devine ciudat.Dar este și distractiv. Ne provocăm reciproc să facem cele mai gustoase feluri de mâncare și totodată să mâncăm mai sănătos (uneori).

Bucătăria a devenit un fel de teren de luptă/atelier. Și îmi place. M-am gândit mereu la bucătărie ca fiind adevăratul suflet al casei. Dacă "suntem ceea ce mâncăm", atunci bucătăria este locul unde decidem cine vom fi.

Bucătăria noastră face parte din gama de încorporabile Aria de la Indesit și arată fantastic: fiecare aparat de gătit îl completează perfect pe celălalt și are acest aspect curat și modern care-mi place cu adevărat. Acest lucru va părea șic, dar este ca și familia noastră: toți suntem diferiți, dar suntem făcuți unul pentru celălalt (ți-am spus că va fi șic).

Soțul meu poate găti o friptură consistentă în cuptor, în timp ce fiica mea și cu mine pregătim o prăjitură sănătosă, cu conținut scăzut de grăsime, pe plită. Între timp, fiul meu poate experimenta cuptorul cu microunde.

Gătim, râdem și ne distrăm de minune.

Gama Aria înlesnește totul. Plita, de exemplu: este o plită pe inducție. Ador versatilitatea pe care o oferă, permițându-ne să folosim vase și tigăi de toate formele și dimensiunile. Și curățarea după gătit este rapidă.

Cuptorul are atât de multe funcții deosebite încât îmi acuz deseori soțul că trișează.

Turn & Cook este una dintre ele. Face exact asta - rotești un buton și primești mâncăruri gustoase în mai puțin de o oră. Ne-am obișnuit să ne luptăm cine curăță cuptorul, dar acesta are o mulțime de îmbunătățiri de design, ceea ce îl simplifică cu adevărat, cum ar fi grila înclinată sau panoul frontal de sticlă, detașabil.

Ne-am distrat când băiatul nostru a vrut să încerce să prepare mâncăruri la cuptorul cu microunde. Dar a trebuit să retractăm ... rețetele sale sunt pur și simplu rafinate. Cuptorul cu microunde Aria este prevăzut cu un sistem special ce prezintă siguranța că ingredientele sunt bine gătite (vechiul nostru cuptor cu microunde a produs tot timpul mese semi-congelate, jumătate arse).

Bucătăria noastră: e ocupată, zgomotoasă, dezordonată.

Dar este și cea mai bună cameră din casă - cea în care suntem cei mai apropiați :)

Puteți afla mai multe despre Gama de gătit Aria Built-in de la Indesit aici.