O Nouă Casă: Este Timpul să Sărbătorim :)

Mutarea este stresantă, dar necesară.
Ca și plusuri, este timpul pentru o petrecere de încălzire a casei!

O Nouă Casă: Este Timpul să Sărbătorim :)

Am iubit casa noastră veche, cu adevărat.

Este primul loc în care ne-am mutat ca un cuplu, primul pe care l-am mobilat de fapt. În primul rând, a fost casa în care am devenit o familie, transformându-ne magic din doi în trei. Dar apoi, fetița noastră a sosit. Dintr-o dată, și la fel de magic, am devenit patru. Era timpul să acceptăm adevărul: nu mai încăpeam în casa noastră mică. Sosise timpul să mergem mai departe.

Deci, înlăcrimați și puțin entuziasmați, am pornit să găsim o nouă casă. Dacă ați trecut prin această etapă, știți cât de frustrant poate fi. Necesită mult timp!

Totuși, am ajuns la acel moment - câteva luni mai târziu, stăteam în noua noastră casă. E încă puțin străină, desigur. Trebuie să spargem pereții peste tot, înainte de a găsi comutatoarele de lumină, de exemplu. Dar asta se va schimba: este totuși o casă, acum. Curând, va fi un cămin.

Și ce ocazie mai bună de a organiza o petrecere de încălzire a casei? Este ceva liniștitor să vezi vechii prieteni în locuri noi, nu-i așa?

Deci, am ajuns și aici, unele dintre lucrurile noastre sunt încă în cutii, așteptând ca oaspeții să sosească.

Da, sunt încă un pic dezorientat (nu știu cum îmi voi sorta toate hainele!), dar un lucru este sigur: bucătăria este pregătită pentru această petrecere. De fapt, bucătăria a fost prima cameră planificată și mobilată. Chiar acum, pe măsură ce încercăm să convingem copii să se îmbrace, îmi arunc o privire recunoscătoare către mașina de spălat vase.

Fără aceasta nu ar fi nicio petrecere în seara asta, asta e sigur.

Am ales o mașină de spălat vase, eXtraspace de la Indesit. Este robustă, ușor de utilizat și funcționează uimitor! Există suficient spațiu pentru spălarea veselei și tacâmurilor pentru 14 persoane (este un noroc, pentru că vom fi 12 în această seară!).

Această bijuterie are toate programele și opțiunile de care am nevoie (cele pe care le folosesc de fapt, mai degrabă decât sunetele și bip-urile fanteziste, dar inutile), inclusiv Pornirea Întârziată, ECO, Încărcarea la jumătate, cicluri intensive și multe altele. Dacă doriți, puteți chiar să eliminați suportul superior și să vă bucurați de o cavitate de spălare de 53 cm.

Oricum, am reușit cumva să-i facem pe copii să se îmbrace și cred că am auzit pe cineva la ușă. E timpul să ne pregătim pentru petrecere!

Da, începem deja să ne simțim ca acasă.

Puteți afla mai multe despre gama eXtra de la Indesit aici.