2 Secunde. 1 Buton. 0 Bătăi de Cap.

O vorbă de-a lui Hubby: Când vine vorba de electrocasnice, simplu este mai bine.

2 Secunde. 1 Buton. 0 Bătăi de Cap.

Am o mărturisire de făcut. Una oarecum jenantă pentru un bărbat.

Deci: aparatele de uz casnic sunt un mister complet pentru mine. Iată, am spus-o.

Laptopul nu se conectează? Pot rezolva asta ușor. Scurgere sub chiuveta din bucătărie? Eu sunt omul potrivit. Ai un tablou care trebuie agățat? Doar spune-mi unde. Dar când vine vorba să aleg programele și ciclurile pentru o mașină de spălat ... m-am pierdut. Chiar: complet pierdut.

Asta e o problemă. Dar luând în considerare că soția mea este însărcinată cu al doilea copil, este mai mult decât o problemă. Pentru că eu trebuie să contribui, să o ajut să se concentreze asupra miracolului minunat care crește în burtă. Cu toate acestea, întotdeauna s-a întâmplat să mă aflu acolo, cu coșul de rufe în mâini, uitându-mă la mașina de spălat ca și cum ar fi o enigmă misterioasă.

Deci, am făcut ceea ce ar face orice persoană care se respectă pe sine. M-am întors la Internet.

Și am găsit exact ceea ce urmăream: gama Innex de la Indesit. Câteva clicuri și puțină așteptare după, iar noua mașină de spălat era acolo în fața mea. Utilizarea a fost la fel de simplă precum pașii 1-2-3, cu caracteristica specială a acesteia, Push & Wash.

Încărcați-o, apăsați un buton. Asta-i tot. Literalmente.

Nu este nevoie să setați un program de fiecare dată când trebuie să spălați rufele, să accesați display-uri sau butoane multiple. Și după 45 de minute, rufele sunt perfect curate.

Desigur, mașina de spalat Indesit Innex are multe alte programe și caracteristici (ciclu ECO, ciclu Anti-Miros, motor cu invertor și mult mai mult). Sunt sigur că Wifey va fi mai mult decât fericită să le exploreze pe toate.

Eu? Sunt foarte fericit, folosind funcția Push & Wash.

Și cea mai bună parte a acestui lucru este că soția mea se poate relaxa, știind că mi-am făcut bine treaba.

Puteți afla mai multe despre gama Innex de la Indesit aici.