Cauți o nouă mașină de spălat rufe cu uscător?

Cauți o nouă mașină de spălat rufe cu uscător?
Iată un ghid ce te poate ajuta!

Mașinile de spălat rufe cu uscător sunt minunate. Acestea combină o mașină de spălat și un uscător (așa cum sugerează numele în mod clar ...) într-un singur aparat, economisind astfel mult timp. Spălați-vă rufele și, la încheierea ciclului, rufele nu sunt numai curate, ci și uscate!

Acest scurt ghid vă va ajuta să parcurgeți câțiva pași care vă pot ajuta să faceți o achiziție în cunoștință de cauză.

Sunteți pregătiți? Să începem!

1. Incorporată sau nu?

Acest lucru depinde într-adevăr de dvs.: dacă doriți ca noul dvs. aparat să se potrivească perfect cu mobilierul dvs. existent. Dacă este astfel, ar trebui să optați pentru o mașină de spălat rufe cu uscător încorporabilă (built-in).

Aparatele integrate garantează îmbinarea cu stilul general al camerei dvs.

Dacă, pe de altă parte, mobilierul nu este o problemă, optați pentru un aparat neincorporabil. Aparatele independente de la Indesit prezintă un design remarcabil, deci este minunat să se poată vedea!

2. Folosiți ruleta de măsurat!

Spațiul și timpul au un lucru în comun: niciodată nu par a fi suficiente.

Înainte de a achiziționa aparatul, asigurați-vă că ați măsurat spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Nu uitați să păstrați aproximativ 10 cm între aparat și perete, pentru ventilare.

Oh, și nu uitați să măsurați lățimea ușilor din casă! Nu doriți să aveți surpriza ca noul dvs. aparat să nu treacă prin ușa din față!

3. Cântăriți-vă rufele

... OK, poate că nu literalmente (deși cântărirea ar fi utilă). Dar luați în considerare cu atenție cantitatea medie de rufe pe care dvs. și familia dvs. o produceți: va determina capacitatea tamburului noului dvs. aparat, iar aceasta reprezintă una dintre piesele cheie, informație de care trebuie să țineți cont înainte de a efectua achiziția.

Rețineți: capacitatea tamburului aparatului se referă întotdeauna la rufele uscate, nu umede. Deci, dacă aparatul care vă interesează are o capacitate a tamburului de 7 kg, înseamnă că poate încărca echivalentul a 7 kg de articole uscate. Desigur, rufele vor cântări mult mai mult atunci când vor fi umede, dar nu vă faceți griji, aparatul este proiectat să suporte greutatea în plus.

Deasemenea, aveți în vedere faptul că capacitatea de spălare și capacitatea de uscare sunt două lucruri diferite, exprimate prin două valori diferite, deci luați în considerare ambele.

4. Verificați turația de stoarcere.

Viteza de stoarcere indică numărul de rotiri pe minut (rpm) de care mașina de spălat cu uscător este capabilă. În general, acestea variază de la 1000 la 1600rpm.

Ciclul de stoarcere succedă ciclului de spălare. Pe durata ciclului de stoarcere, apa reziduală este extrasă din rufe. O rotație mai mare elimină mai multă apă decât una mai lentă și o execută mai repede.

5. Alegeți-vă avantajele

Mașinile de spălat rufe cu uscător Indesit sunt echipate cu o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv cicluri speciale, eficiență energetică sporită, consum redus de apă, etc.

Când vă planificați achiziția, făceți-vă timp să vă gândiți de care dintre ele veți avea nevoie.

Regăsiți mai jos o selecție a caracteristicilor pe care mașinile de spălat rufe cu uscător Indesit le pot oferi.

Innex

Un buton, zero bătăi de cap. Pe grabă? Setarea aparatului dvs. de spălat durează două secunde. Literalmente.
Gama Innex de la Indesit a redus la minim procesul de spălare: o simplă apăsare a unui buton.
Indiferent dacă spălați bumbac, sintetice sau ambele, apăsați butonul Push & Wash al mașinii de spălat rufe Innex și totul este pregătit.

Delay Timer

Nu există pete ce nu pot fi îndepărtate.

Iată un sfat pentru facturile mai mici: mașinile de spălat rufe cu uscător Indesit sunt echipate cu caracteristica Pornire Întârziată care vă permite să încărcați aparatul și să îl porniți oricând, în timpul zilei sau al nopții.

Utilizați această caracteristică la îndemână pentru a seta ca ciclul să pornească noaptea sau după orele de vârf, pentru a economisi mai mult!