Plănuiți să cumpărați un cuptor cu microunde?
Vă ajutăm!

Cuptoarele cu microunde au fost de la început un aparat de bază în bucătării. Acestea erau folosite ca substitut pentru cuptoarele tradiționale, atunci când se dorea încălzirea rapidă sau dezghețarea mâncărurilor.                                                                    

Microundele recente au evoluat în mod semnificativ, oferind o mulțime de caracteristici și tehnologii excelente, permițându-vă să gătiți și mese delicioase, la fel cum ați proceda și în cazul cuptorului tradițional.

1. Folosiți ruleta de măsurat

Unul dintre lucrurile minunate despre microunde este dimensiunea lor - mică, compactă, ce vă oferă multă libertate atunci când ne referim la alegerea poziției în bucătărie.

Acestea fiind spuse, asigurați-vă că știți exact de cât spațiu aveți la dispoziție. Acest lucru este important mai ales dacă sunteți interesat să cumpărați un cuptor cu microunde încorporat. Aceste tipuri de microunde se îmbină perfect cu restul mobilierului dvs. și arată grozav!

Ca atare, va trebui să cunoașteți dimensiunile exacte ale spațiului disponibil.

2. Alegeți-vă avantajele!

Tehnologia cu microunde a avut un parcurs îndelungat. Cele mai recente modele oferă o varietate de caracteristici interesante, care vă ajută să creați mâncăruri delicioase și vă asistă la fiecare pas.

Asigurați-vă că acest cuptor cu microunde întrunește cerințele dvs. și alegeți unul care vă oferă tot ce aveți nevoie.

Iată o selecție de caracteristici pe care microundele Indesit le oferă:

Design

Elegant, distins, funcțional.

Microundele Indesit prezintă un design remarcabil, oferindu-vă în același timp cele mai noi tehnologii și caracteristici care vă ajută să realizați mâncăruri rafinate.

Afișaj LED îmbunătățit

Control complet, fără efort.

Display-ul cu LED-uri îmbunătățit din colecția de cuptoare cu microunde Aria de la Indesit vă oferă o modalitate clară și intuitivă de a accesa setările și programele. Simbolurile iluminate, butoanele tactile și interfața neaglomerată asigură o coacere ușoară.

Grill

Gătit la perfecție.

Microundele din colecția Aria de la Indesit includ un grătar încorporat, astfel încât vă puteți bucura de viteza și versatilitatea coacerii la microunde, cu adăugarea unui aspect crocant mâncărurilor perfect gătite, rumenite.

Setări pre-programate

Gătiți cu încredere.

Microundele Aria de la Indesit facilitează și mai mult coacerea, având o mulțime de funcții pre-programate, care stabilesc automat temperatura și durata de coacere, ideale pentru rețeta dumneavoastră.

Indiferent dacă gătiți pizza sau legume, bucurați-vă de mâncăruri perfect gătite, întotdeauna.

Capac

O mână de ajutor în bucătărie.

Prin montarea unui capac vasului de coacere, cuptorul cu microunde Aria de la Indesit previne scurgerile, reducând nevoia de curățare.

Puteți acoperi, de asemenea, un fel de mâncare și să gătiți altul simultan, pentru a împiedica amestecarea mirosurilor.