Aveți nevoie de un cuptor nou?
Suntem aici pentru a vă ajuta!

Suntem ceea ce mâncăm, nu? Deci este logic să achiziționați un cuptor care să ofere cea mai bună experiență de gătit pentru nevoile dvs. specifice.

Alegerea cuptorului potrivit poate fi descurajantă. Permiteți ghidului nostru de cumpărare a cuptorului să vă ajute să faceți o achiziție informată.

Sunteți pregătiți? Să începem!

1. Cunoașteți-vă nevoile.
Cuptor sau aragaz?

Care este diferența dintre un cuptor și un aragaz? Simplu: un aragaz combină un cuptor și o plită (gaz sau inducție).

Acestea sunt mereu independente, nu încorporabile. Și un cuptor? Ei bine, exact aceasta: cuptorul în sine, mai degrabă decât o combinație de cuptor și plită.

2. Gaz sau electric?

Cuptoarele electrice oferă o gamă largă de opțiuni de gătit, cum ar fi setările de căldură pre-programate pentru rețetele dvs.

Distribuția căldurii în cuptoarele cu gaz este excelentă pentru mâncărurile umede, dar bine pregătite, fiind ideală și pentru acele fripturile consistente gătite la ocazii speciale.

Indesit oferă, de asemenea, cuptoare cu două tipuri de alimentare.

3. Scoateți ruleta de măsurat!

Înainte de a cumpăra noul cuptor, asigurați-vă că ați măsurat spațiul disponibil. Deci, scoateți ruleta și începeți să notați numere!
În ceea ce privește mărimea, cuptoarele sunt de obicei clasificate ca "simple" sau "duble".
Cuptoarele singulare sunt alegerea perfectă pentru majoritatea familiilor. Acestea oferă tot spațiul de care aveți nevoie pentru gătitul zilnic și sunt ușor de instalat în bucătăria dvs., chiar dacă disponibilitatea spațiului este limitată.
Cuptoarele duble sunt exact acelea: două cuptoare separate, combinate. Ca atare, acestea oferă o versatilitate deosebită și un spațiu suplimentar pentru gătit. Dacă organizați o petrecere, sau aveți o familie deosebit de mare, aceasta ar putea fi cea mai potrivită opțiune pentru dvs.

4. Alegeți o culoare!

Culoarea este un element cheie pentru crearea unui decor care să se potrivească stilului dvs. personal.
Aparatele de uz casnic sunt disponibile într-o varietate de culori, printre care alb, negru și inox, printre altele. Acestea sunt culori versatile și vă pot completa cu ușurință schema de culori existentă. Rețineți: ați putea dori să adăugați un pic de contrast - prin alegerea unui cuptor alb, dacă culoarea predominantă este cea închisă, de exemplu.
Este o problemă de gust. Luați în considerare diferitele opțiuni pe care le aveți și alegeți unul care se va potrivi cel mai bine. Dvs. și familia dvs. veți petrece mult timp în bucătărie, așa că făceți-o să arate minunat!

5. Luați în considerare opțiunile de auto-curățare.

Da, cuptoarele se pot curăța singure! Dacă aceasta este o caracteristică care vă interesează, iată o prezentare generală rapidă a principalelor sisteme de autocurățare: Catalitic și Pirolitic.

Catalitic

Cuptoarele catalitice conțin învelișuri speciale care sunt proiectate să absoarbă grăsimile. Când activați funcția de auto-curățare a cuptorului catalitic, cuptorul se încălzește la temperaturi foarte ridicate. În timpul acestei proceduri, excesul de grăsime și murdărie este înmuiat sau ars. După încheierea ciclului de curățare, le puteți îndepărta ușor cu o cârpă.

Pirolitic

În cazul cuptoarelor pirolitice, pe durata ciclului de auto-curățare, cavitatea cuptorului atinge temperaturi extrem de ridicate.

6. Alegeți-vă avantajele

La fel ca majoritatea aparatelor de uz casnic, cuptoarele moderne sunt dotate cu funcții utile ce vă ajută să eliberați bucătarul interior.
Iată câteva funcții de selecție ale cuptoarelor Indesit.

Apăsați&Gătiți

O apăsare, 80 de rețete delicioase.

Funcția Turn & Cook de la Indesit: doar activați cuptorul și setați-l să gătească automat una din cele 80 de rețete delicioase, într-o singură oră.

Mâncărurile dvs. preferate sunt doar la o apăsare distanță!

Freasy Cook

De la congelat la gătit în cel mai scurt timp!

Freasy Cook vă permite să preparați mese înghețate, în mai puțin timp.

Această caracteristică este concepută pentru a oferi rezultate excelente de coacere, chiar și fără preîncălzirea cuptorului. Deci, puteți să introduceți mâncarea congelată în cuptor și să așteptați să se pregătească!

Funcția Pizza

Pizza perfectă!

Cu funcția pizza, setările de căldură și durată ale cuptorului Indesit sunt setate automat, astfel încât vă puteți bucura de pizza delicioasă și crocantă oricând!

Mai mult: puteți folosi funcția Pizza pentru a încălzi și a pregăti pâinea și alte rețete de coacere.