Cumpărați un nou Congelator?

combine frigorifice

Cumpărați un nou Congelator?
Relaxați-vă—suntem aici să vă ajutăm!

Pentru unii, compartimentul congelatorului din frigiderul dvs. mediu nu este suficient. Congelatoarele autonome oferă mult mai mult spațiu și sunt ideale dacă doriți să gătiți mai mult în avans, să faceți o singură cumpărătură, mare săptămânală sau lunară și apoi să înghețați și să uitați de mâncarea gătită.
Acest ghid simplu de cumpărare a congelatoarelor vă va ajuta să faceți o achiziție informată.
Sunteți pregătiți? Să începem!

1. Alegeți-vă stilul

Congelatoarele sunt disponibile în două variante de bază - congelatoare tip sertar și congelatoare verticale. Iată câteva indicii ce vă ajută să alegeți.

Congelatoare tip sertar

Congelatoarele tip sertar se deschid în sus și au o dispunere orizontală. Separatoarele și sertarele sunt folosite pentru a introduce articolele în interiorul aparatului. Congelatoarele  tip sertar sunt excelente pentru a vă proteja alimentele de arderea în congelator și sunt eficiente din punct de vedere energetic. Referitor la prețuri, acestea au un preț redus.

Congelatoarele verticale

Congelatoarele verticale au un aspect asemănător frigiderelor clasice - una sau mai multe uși frontale care se deschid spre dumneavoastră, cu rafturi orizontale în interiorul lor. Congelatoarele verticale oferă o cale simplă și directă de a vă organiza produsele înghețate. De asemenea, ocupă un spațiu redus, astfel încât să le puteți amplasa și în camere mai mici.

Congelatoarele compacte

Congelatoarele sunt disponibile în dimensiuni mini sau compacte. Un aparat cu congelator deasupra sau dedesupt poate fi exact ceea ce aveți nevoie, dacă disponibilitatea spațiului reprezintă o problemă pentru dvs.

Având în vedere dimensiunea lor compactă, acestea sunt foarte ușor de adaptat în schema existentă.

2. Integrate sau de sine stătătoare?

Ca și alte tipuri de aparate de uz casnic, majoritatea brandurilor, inclusiv Indesit, oferă atât congelatoare integrate ( built-in), cât și de sine stătătoare.

Dacă aveți deja dulapuri care pot încorpora aparate integrate sau încorporabile, probabil veți opta pentru o opțiune încorporabilă. Aparatele integrate vă oferă garanția de a se plia pe stilul general al camerei.

Dacă, pe de altă parte, dulapul nu este o problemă, optați pentru un aparat de sine stătător. Aparatele independente de la Indesit prezintă un design remarcabil, deci este minunat să le scoateți în evidență!

3. Măsurați spațiul!

Folosiți ruleta de măsurat. Înainte să cumpărați congelatorul, verificați dacă ați măsurat spațiul disponibil pentru instalarea acestuia. Date fiind diferitele tipuri de congelatoare, dimensiunile acestora pot varia considerabil, deci este bine să organizați totul de dinainte. 

Oh, și rețineți: nu vă limitați doar la a măsura înălțimea și lățimea ușilor din casă! Nu doriți să aveți surpriza ca noul dvs. aparat să nu treacă prin ușa din față!

4. Alegeți-vă avantajele!

Super Freeze

Doriți să introduceți un nou produs alimentar în congelatorul dvs.

Indesit? Funcția Super Freeze reduce rapid temperatura interioară a aparatului, pentru a vă asigura că alimentele dvs. sunt congelate cât mai repede posibil, ajutându-le să își păstreze valorile nutriționale, gustul și textura.

Controlul temperaturii

Mâncarea dvs. este pe mâini bune.

Funcția Controlul Temperaturii de la Indesit monitorizează în mod constant temperatura internă a aparatului dvs., pentru a asigura cel mai bun mediu de congelare alimentelor.

În cazul creșterii temperaturii peste nivelurile acceptabile, Controlul Temperaturii vă va avertiza prin emiterea unei alerte audio.