russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

2 secunde, 1 buton, 0 probleme

O singură apăsare a butonului: tot ce este necesar pentru a porni aparatul, a seta programul și a iniția ciclul de spălare. Este atât de simplu.
 • Economii ecologice
 • Motor Invertor
 • Water Balance Plus
 • Economiile dvs. zilnice

  Pentru spălarea zilnică, un program de 30 ° care asigură aceleași rezultate ca și spălarea la temperaturi mai ridicate. O economie însemnată de energie și certitudinea de a avea mereu îmbrăcăminte proaspătă și curată.

 • Mai multă forță pentru detergentul dvs.

  Mișcarea specială a tamburului a fost proiectată pentru a elimina eficient petele și pentru a spori puterea de curățare a detergentului. Fiecare inversiune de rotație este calibrată pentru a vă îngriji rufele și pentru a vă oferi o curățare perfectă.
  Controlul excelent al motorului reduce viebrațiile în toate fazele, inclusiv stoarcerea, pentru a garanta o silențiozitate sporită.

 • Doar cantitatea necesară de apă.

  Un senzor inovator optimizează consumul de apă în fiecare fază a spălării, utilizându-se doar cantitatea necesară pentru rufele pe care le-ați încărcat.
  Deci, pe lângă economisirea apei, economisiți și energia necesară încălzirii acesteia.

Apasă & Spală Tehnologie

Tehnologia de programare Turbo

O singură apăsare a butonului: tot ce este necesar pentru a porni aparatul, a seta programul și a începe ciclul de spălare. În 45 de minute veți avea rufe curate.

Ciclu Anti–Miros

Mișcarea inovatoare a tamburului, o clătire suplimentară la încheierea ciclului și un control constant asupra temperaturii vă permit îndepărtarea mirosurilor persistente precum fumul, transpirația sau grăsimea de pe rufele dvs.

Opțiunea Anti-pată

Pentru o mai bună îndepărtare a diferitelor tipuri de pete.

 • Alimente  - Eliminarea petelor organice cum ar fi sosul, vinul;
 • Muncă  - Eliminarea petelor cum ar fi cerneala și machiajul. 
 • În aer liber  - Eliminarea petelor tipice create în aer liber, cum ar fi iarba și noroiul.

Ciclul Rapid

Alegeți doar timpul pe care îl aveți la dispoziție pentru spălare.

 • 9 minute: cel mai rapid ciclu de reîmprospătare de pe piață.
 • 30 de minute: un ciclu de spălare scurt de 30 ° C, ideal pentru îmbrăcămintea mixtă. 
 • 1 oră: un ciclu de spălare la 60 ° C cu o combinație excelentă de timp și rezultate la spălare.

Rapid Înainte

Dacă trebuie să ieșiți rapid și nu doriți să lăsați mașina dvs. de spălat în funcțiune, apăsați butonul Fast Forward și mașina trece peste faza de clătire și centrifugare pentru a încheia ciclul în doar 20 de minute.

Opțiunea Sport

Trei programe special dezvoltate pentru toate sporturile familiei, garantând rezultate perfecte, mirosuri plăcute pentru pantofi, haine sport și fibre tehnice.

Programul Pilote

Pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani un ciclu delicat, capabil să mențină blândețea și volumul rufelor/ păturilor dvs. matlasate.

Programul Auto-curățare

Sunt special concepute pentru a curăța părțile interioare ale mașinii fără a folosi detergenți speciali. Activarea periodică vă permite să spălați într-o mașină care este întotdeauna curată și igienică și să îmbunătăți durata de viață a acesteia prin eliminarea la 90 ° a tuturor resturilor alimentare care ar putea cauza mirosuri neplăcute.

Evoluția Designului

Toate în stil italian.

Fiabil, robust și cu un accent puternic pe estetică, aparatul dvs. Innex are un stil minimalist, conceput pentru a fi mai comod de utilizat.

Simple și intuitive

Simple și intuitive

Tot ce aveți nevoie într-un singur aparat

Totul în mașina dvs. de spălat rufe Innex este proiectat pentru o utilizare simplă și intuitivă: butonul Push & Wash este ușor de localizat, având culoarea albastră a ochilor. Programele și ciclurile sunt clar împărțite, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce vă trebuie. Toate funcțiile și caracteristicile speciale sunt însoțite de descrieri clare, pe noul panou de control proiectat. Ușor, nu?

Tot spațiul de care aveți nevoie

Tot spațiul de care aveți nevoie

Deschiderea extra largă a mașinii de spălat rufe Innex facilitează încărcarea și scoaterea rufelor. Mânerul său ergonomic este proiectat pentru a oferi o utilizare confortabilă și fără efort.