Noutăţi

Noua maşină de spălat Eco Time este cel mai bun aliat pentru economisirea apei, a timpului şi energiei: opţiunea Energy Saver, programele 20°C zone şi acţiunea senzorului Water Balance garantează rezultate de spălare optime cu economie maximă de energie.

Senzorul Water Balance, care este activ în timpul tuturor fazelor de spălare, detectează greutatea încărcăturii, introducând în cuvă numai cantitatea de apă necesară şi garantând un consum minim de energie pentru a o încălzi.


Opţiunea Energy Saver reprezintă garanţia economiei maxime, de până la 70% faţă de ciclul Bumbac 30°C. Datorită mişcării speciale a cuvei, asigură aceleaşi performanţe ca şi spălarea la 30°C cu temperaturi mai mici.

Clasă de energie

Clasa A++ atinsă de maşinile de spălat Eco Time Indesit atestă eficienţa energetică a acesteia şi garantează economia maximă de energie în toate fazele de spălare şi pentru toate cantităţile de rufe.

Zona 20°

Programele 20°C Zone au fost gândite pentru spălarea rufelor la temperaturi joase (20°C), garantând rezultate de spălare egale cu cele ale ciclurilor de 40°C, cu economie de energie de până la 40%. Pentru orice program se activează mişcări speciale ale cuvei, care optimizează acţiunea detergentului şi îndepărtează murdăria şi petele în mod impecabil.

Economie de energie

Opţiunea Energy Saver a fost creată de Indesit pentru ca dumneavoastră să faceţi o economie de energie de până la 70% faţă ciclul Bumbac 30 °C! Fiind activată în combinaţie cu programele Bumbac, Sintetice şi Jeans, opţiunea Energy Saver asigură aceleaşi rezultate ca şi o spălare la 30°C, chiar şi la temperaturi mai mici.

Economie de timp

Opţiunea Eco Time, care poate fi activată pentru toate programele pentru bumbac şi sintetice, permite spălarea unei cantităţi de până la 3 kg de rufe puţin murdare, cu o economie de timp de până la 30%, faţă de un ciclu normal pentru articole din bumbac.

Economie de apă

Senzorul Water Balance al maşinilor de spălat Eco Time, care este activ în timpul tuturor fazelor de spălare, detectează încărcătura efectivă de rufe din cuvă şi reglează, astfel, cantitatea de apă încărcată şi necesară pentru spălarea rufelor.

Maşinile de spălat Eco Time Indesit oferă programe pentru orice exigenţă. Datorită îmbunătăţirii cuvei, maşinile de spălat Indesit permit spălarea mai eficientă şi o mai mare grijă pentru articolele vestimentare de uz cotidian, chiar şi prin spălări foarte rapide.

Programe speciale

Programul Jeans permite efectuarea unei spălări eficiente a materialului denim fără decolorări şi deteriorarea fibrelor.

Programul Express permite reîmprospătarea în doar 15 minute a unei încărcături de rufe puţin murdare (până la 1,5 kg).

Tehnologia Indesit a proiectat un ciclu dedicat spălării încălţămintei: în ciclul Special Shoes, viteza rotaţiilor cuvei evită loviturile, care sunt cauza principală de deteriorare.

Programele Sport Intensive şi Sport Light sunt proiectate pentru spălarea articolelor sportive mai mult sau mai puţin murdare, respectând pe deplin orice tip de ţesătură, cu rezultate optime de spălare.