Noutăţi

Frigoriferi No Frost
Dynamic Air Control

Libertate şi flexibilitate absolută în conservarea alimentelor datorită tehnologiei No Frost Dynamic Air Control.

Linia modernă şi minimală,display touch şi mânerele ergonomice fac noul frigider uşor de utilizat şi potrivit pentru decorarea oricărui interior.

Display touch
Anumite modele din noua gamă sunt dotate cu display touch: uşor şi intuitiv, acesta arată mereu funcţionarea corectă a frigiderului şi activează, cu un simplu gest, diverse funcţii.

Mai încăpător
Oferă o mai mare uşurinţă de utilizare şi de curăţare şi o mai bună vizibilitate a alimentelor pe rafturi. Datorită designului lor, noile modele oferă o capacitate totală mai mare cu 20 de litri , egală cu spaţiul necesar pentru 60 de doze de băuturi!

Mânere ergonomice
Design distinct datorită mânerului extern, care conferă frigiderului un aspect elegant şi modern.
Alternativ, Indesit propune mânerul integrat, pentru o mai mare libertate de amplasare.

No Frost Dynamic Air Control

Sistemul No Frost Dynamic Air Control garantează o temperatură uniformă şi constantă în cuva frigiderului, şi evită formarea gheţii şi activitatea obositoare de dezgheţare a congelatorului. Noua coloană Multiflow este proiectată pentru circulaţia perfectă a aerului, permite ca fluxul să nu fie îndreptat asupra alimentelor, ci creează o traiectorie care formează un flux de aer în jurul rafturilor. Astfel, alimentele dumneavoastră se păstrează în cele mai bune condiţii, înconjurate de un flux de aer rece constant.

Restaurarea rapidă
a temperaturii interioare

Cu ajutorul noului ventilator tangenţial brushless, temperatura setată este atinsă mult mai rapid: timpii de răcire, după deschiderea uşii, se reduc cu circa 40% faţă de cei dintr-un frigider tradiţional.


Congelare rapidă

Funcţia scade la minimum temperatura congelatorului, pentru o scurtă perioadă de timp, accelerând procesul de congelare a alimentelor proaspete, pentru ca acestea să se păstreze mai bine.

Răcire rapidă

Pentru alimentele proaspete care necesită răcirea rapidă, această funcţie scade în câteva minute temperatura frigiderului, pentru o mai bună conservare a alimentelor.

Clasă A+

Gama completă de frigidere din clasa A+: performanţe optime de răcire şi conservare, cu o economie de energie de 20% faţă de clasa A.

Mai silenţioase

Performanţe optime cu zgomot minim. Cu ajutorul noului ventilator tangenţial brushless, creşte silenţiozitatea combinelor frigorifice: acestea sunt mai comode şi mai funcţionale.

Rafturi mai rezistente

Rafturile sunt mai rezistente, susţin o greutate de peste 25 kg fără ca măcar să înceapă să se deformeze.