NOUA MAȘINĂ DE SPĂLAT VASE CONCEPUTĂ PENTRU TOATE DIMENSIUNILE DE VASE.


NOUA MAȘINĂ DE SPĂLAT
VASE CONCEPUTĂ PENTRU
TOATE DIMENSIUNILE DE VASE.

IN PLUS EXTRA CURĂȚARE, ÎNTR-O ORĂ.

REZULTATE EXTRA, ÎN
DOAR 60 MINUTE.

Noul ciclu, eXtra.

Pentru a spăla toate tipurile de vase, de la S la XL.

+

Noul ciclu, eXtra.

Pentru a spăla toate tipurile de vase, de la S la XL.

Cu noul ciclu eXtra economisiți timp și efort și nu veți mai fi nevoiți să spălați manual vase de dimensiuni mari, cum ar fi tăvi adânci, grătarele plitelor, tăvi pentru pizza și cratițe mari. Este suficient să scoateți coșul superior pentru a obține 53 cm spațiu în înălțime și rezultate perfecte.

Motor Invertor

Pentru o distribuiție optimă a apei.

+

Motor Invertor

Pentru o distribuiție optimă a apei.

Acțiunea combinată a motorului invertor și a sistemului hidraulic inovator garantează rezultate perfecte într-o oră, chiar și în cazul murdăriei dificile.

Opțiunea eXtra Light

Delicată cu cele mai fragile articole.

+

Opțiunea eXtra Light

Delicată cu cele mai fragile articole.

Această opțiune a fost dezvoltată pentru articolele voluminoase mai fragile și delicate și asigură o spălare perfectă și în deplină siguranță în doar o oră.

Eficiență maximă

Mașinile de spălat vase eXtra nu necesită niciun tratament manual: prespălarea este efectuată de mașina însăși cu programele Eco și Normal, în timp ce performanțele maxime pot fi obținute prin intermediul programelor automate datorită senzorilor de turbiditate și motorului Invertor, care optimizează toți parametrii de spălare.

Facilitate și flexibilitate

Încărcarea și descărcarea unei mașini de spălat vase eXtra este ușoară și sigură, grație coșurilor proiectate pentru a permite maxima flexibilitate și care pot fi încărcate cu până la 14 seturi. În cazul vaselor mai înalte, coșul superior poate fi ușor înălțat pentru a obține un spațiu suplimentar de 3,5 cm.

Consumuri minime.

Cu mașinile de spălat vase eXtra sunt necesari doar 9 litri de apă (aproximativ 44% mai puțin comparativ cu mașinile tradiționale* de spălat vase) pentru a spăla până la 14 seturi. De altfel, gama Indesit eXtra a obținut maxima eficiență energetică în clasa A +++, ce garantează cele mai bune performanțe de spălare și uscare cu consumuri de energie cu 20% mai mici comparativ cu clasa A +. Astfel, reducerea cheltuielilor și impactul asupra mediului vor fi facilitate pentru toți. * cu referire la o mașină de spălat vase care utilizează 16 litri de apă.

Tehnologie și siguranță

Toate mașinile de spălat vase eXtra sunt echipate cu sisteme avansate tehnologic pentru a garanta maxima silențiozitate pe durata utilizării. Noul senzor virtual intervine în cazul spumei sau a înfundării filtrului prin modularea turației motorului și alimentării cu apă pentru a remedia problema fără a întrerupe ciclul de spălare. În cazul unor modificări bruște ale presiunii apei sau al ruperii conductei de alimentare cu apă, sistemul Water Stop întrerupe imediat alimentarea cu apă prin închiderea robinetului astfel încât mașina se oprește. Sistemul Overflow, pe de altă parte, garantează un control inteligent al cantității de apă introdusă în mașina de spălat vase. Dacă este depășită cantitatea necesară de apă, sistemul întrerupe funcționarea mașinii și evacuează excesul de apă.

Silențiozitate

Mașinile de spălat vase Indesit funcționează în liniște astfel încât să vă puteți dedica pe deplin altei activități. Noul motor de tip Invertor și materialele fonoizolante asigură o spălare silențioasă pe timp de noapte, reducând nivelul de zgomot până la 44 d(B)A, comparabil cu o conversație la tonalitate redusă.

Programe și opțiuni

Noile mașini de spălat vase eXtra dețin o gamă generoasă de programe și opțiuni ce răspund fiecărei nevoi: de la programul ECO la programul INTENSIV, de la ciclul RAPID de 40 minute până la opțiunea ÎNCĂRCARE 1/2 și opțiunea DELAY START.

Fiabilitate

Interiorul noilor mașini de spălat vase eXtra este din oțel inoxidabil 100%, un material care maximizează performanțele de spălare și uscare. Garantează igienă perfectă și fiabilitate pe termen lung.

SIGURANȚĂ ABSOLUTĂ

Noua gama eXtra.

Confort și siguranță fără griji.

Un nou ciclu conceput pentru a oferi proaspeților părinți liniștea zilnică prin asigurarea curățeniei, igienei vaselor și jucăriilor celor mici.

BabyZoo

A păstra totul curat este foarte simplu

+

BabyZoo

A păstra totul curat este foarte simplu

Indesit prezintă un accesoriu exclusiv, proiectat până la ultimul detaliu, pentru a introduce în mașina de spălat toate obiectele copilului dumneavoastră. Este o tavă specială, cu multe spații reglabile, pentru sterilizarea biberoanelor bebelușilor, a tetinelor, tacâmurilor și vaselor, păstrându-le separate de celelalte vase. La încheierea ciclurilor de spălare și uscare, puteți scoate tava Baby Zoo cu toate obiectele sale sanitare și o puteți depozita într-un loc convenabil pentru a avea totul mereu la îndemână.

Curățenie și igienă

72° pentru a elimina toate bacteriile

+

Curățenie și igienă

72° pentru a elimina toate bacteriile

Baby Care este un ciclu conceput special pentru a elimina 99,999% dintre bacterii, asigurând astfel igiena întregii familii și, în special, pe cea a copiilor mici. În acest fel, ciclul asigură curățarea și uscarea ușoară și eficientă a oricărui obiect, nu numai a acelora destinate alimentelor, ci și jucăriilor și altor accesorii care necesită o sterilizare aprofundată.

Maxima igienă, zero stres.

DESIGN ITALIAN DE TOP

Noile mașini de spălat vase sunt echipate cu două variante estetice, cu și fără display, în culorile inox, argintiu și alb, cu inserții gri.